Mrwezyn1 Meriveannesi çatala çıkana kadar stres var ama sonrası benim elimde olan bişey değil ne yapabilirim ki deyip amaan boşver diyorum 😂
AybenYB Meriveannesi benim de ilk defa başıma geldi 🥹 ama kendi kendine rengi açıldı biraz anlayamadım tam neden oldu 😂
Esma006 Meriveannesi olmaz mı bembeyaz süt gibi boynum vardı Allah’ım kapaaliyim bide çingene gibi oldum ya kap kapkara oldu koltuk altim vajina bölgesi
Meriveannesi Esma006 ilk gebeliğiniz dimi 🌺muayene sırasında işte çekinme biraz da utanç oluyor canım sende de öyle mi 🥴
Nilayy95 Meriveannesi herkeste farklılık gösteriyordur benimle son adet tarihi aynı olan arkadaşım var mesela onun beli hiç ağrımıyor fakat ben bel ağrısından dokunsan ağlayacağım. Göğüs altım çok ağrıyor. Uyku hiç keyifli uyuyamıyorum
Meriveannesi Nilayy95 uyku aynı diyebilirim 🥴temizlik konusunda nasıl oluyor canım🌼 ben böyle soruyorum ama napim merak ediyorum 🤗kişiden kişiye değişiyor ya dediğin gibi benzerlikler karşılaşmıylr mesela sizin cinsiyet nedir🌺
busra1708_ ddefnos hangi kremi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama eczacımın önerisi ile Hamazinc krem aldım, 1 aydır benimle olan lekeyi tek gecede azalttı, ikinci gece geçirdi
Esma006 Meriveannesi ilk gebeliğim canım evet göbeğim de sıkıntı yok daha hiç vajina muaynesi olmadım bundan sonra da olmam galiba bebek iri olduğu için doktorum sezeryan önerdi hiç bakmadı alttan doğurabilir miyim vs diye
Nilayy95 Meriveannesi Cinsiyet erkek, temizliği sık sık yapamıyorum. Eşim yardım ediyor süpürüyor. Evi siliyor. Mutfaktada yine yardımlaşıyoruz. Yani hergün hergün yapamıyorum
KumpirsMom Meriveannesi özel bölgem ve koltuk altım hatta yüzümdeki aydınlıkta gitmiş gibi böyle boynumda felan 🥹🥹 doğumdan sonra geçer diyorlarda bakalım 🥹
Meriveannesi Nilayy95 doğru canım🌼 eşinin yardım etmesi en büyük destek ya en azından elinden geldikçe yardım etmesi güzel 🌺