1kopek1bebek Meriveannesi 19 yaşımda lazerle tüylerimi bitirdim.30 yaşındayım. Bırak ağdayı jilet bile yapmıyorum yok kıl yok. Ve kararmam oldu şok içindeyim.. umarım geçer
ddefnos Meriveannesi ilk hamileligimden kalan bıyık bölgemde lekelenme vardı 21.haftadayim şimdi yine o leke belirginlesti krem kullanmama ragmen🥲 umarım yine geçer hamileyken
Merve_kucuk Kubra_811 Meriveannesi Evet maalesef oldu. Her yeri geçtim boynum beni aşırı rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçiyor şükürler olsun ki
1kopek1bebek Meriveannesi evet evet çok beyazım yüzümde yanaklarımda al al. Memelerim nokta nokta full çilli gibi oldu
busra1708_ ddefnos hangi kremi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama eczacımın önerisi ile Hamazinc krem aldım, 1 aydır benimle olan lekeyi tek gecede azalttı, ikinci gece geçirdi
Ngny Benim de boynumda koltuk altımda genitalde oldu. Suratım bile kapkara oldu. Doğumdan sonra geçer dediler . Umarım geçer. 🥹
threebaby_mom Meriveannesi ikinci hamileliğimde kollarım dirseklerime kadar ve bacak larımda baya belirgin gebelik maskesi olmuştu doğumdan sonra kendiliğinden geçti