GirlandBoy_Mom 32+5 im kızlar az önce baya uzayan yaklaşık 1 el boyutunda bi akıntım oldu jel gibi renksiz normal akıntımı bilemedim ama
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom değildir kuzum Allah’ın izniyle zaten nişan da kırmızı kan falan olur büyük ihtimal enfeksiyondur Sen yarın acilde bir test ver
Meriveannesi GirlandBoy_Mom canım normalden farklıysa ve sen zaten anlarsın farklıysa bekleme derim akıntın devam ediyor mu birden mi geldi uzayan akıntın
GirlandBoy_Mom staRmama bi el boyutundaydı kuzum resim atmak yasak olmasa atardım normal akıntıdan fazla geldi bana ondan sormak istedim
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi bende kanlı biliyorum canım kızında öyleydi kanla karışık akıntıydı da bu bi el boyutunda uzundu sümüksü bi yapıydı
staRmama GirlandBoy_Mom anladım kuzum sen yine de sancı vs gelirse git hemen bekleme ama nişan olsa bile haftalar sonra doğum yapanlar var
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom kuzum eğer ağır bir şey kaldırmışsan ondan olabiliyor akıntı Bende de bazen oluyor yorulunca şeffaf yapışkan akıntı
GirlandBoy_Mom Civciv_ bende öyle biliyorum canım ama bu biraz uzun yani bi el boyutunda ve sümüksü bi yapıydı normal den fazla olunca bi sormak istedim
Civciv_ GirlandBoy_Mom kontrole gittiğiniz zaman doktorunuza da anlattın mutlaka farklı birşey de olabilir
GirlandBoy_Mom staRmama öyle yaparım canım kızımda kanlı akıntı şeklindeydi ondan bunu anlamadım bugün biraz yoruldum ayakta kaldım ondan arttı akıntım diye düşündüm ama sonra birde kızlara sorayım dedim
hamilegunlugum5 GirlandBoy_Mom herkeste aynı mı bilmiyorum ama benimki kanlı bi akıntı olarak gelmişti yani afet gibi kırmızı da değil normal akıntı gibi renksiz de değil
GirlandBoy_Mom hamilegunlugum5 anladım canım benim de kızımda öyleydi şuan ki akıntı bi el boyutunda uzun sümüksü bi yapıydı