Nur_Husuf Merhaba kizlar 27+4 bu gun kontrolum vardi cok sukur hersey iyi oglusum 1 kilo 200 gram doktorum cok kilo aliyor bebek dedi kilolu doqarsa sekeri duser kuvese koyaris boyle bir sey duydunuzmu?ben ilk kez duyuyorum bu arada ilk gebeliyim tup bebekle hamileyim 7 sene sonra hamile kaldim Allah olmuyanlara kismet etsin👐
dml33 Nur_Husuf bnde 27+3 kac kilo oldugunu bilmiorm ama onden gidiodu kilosu seker yuklemesi yaptirdm seker cikti diyet yapiorm ama bana hic oylr bisey demedi
AnlatmayaGerekYok Nur_Husuf çok değilki kilosu tam 27de kontrolüm vardı 1 kilo olmuştu kızım. Seninkiyle aramızda 4 gün varmış 1200 olması normal bence. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Aysegolcuk Nur_Husuf yok ben öyle bisey duymadim 😳 benım abım 5 kiloya yakın doğdu hiç birseyi yoktu gayet sağlıklı bende 2 sene sonra hamile kaldım çok uğraştım ama olmadı şimdi nasip oldu demek ki 🥰 bebeğımın kilosunu bilmiyorum 20sinde randevum var ozaman öğrenecem inşAllah Bu arada 28+2 haftalığım canım
Nur_Husuf dml33 bende seker yuklenmesi yaptirdim seker cikmadi banada diyet yap dedi tatli yeme bol su ic bunlari soyledi tatli canim cekmiyor bu arada ben 14 kilo almisim Sen kac kilo almisin canim?
Nur_Husuf Haceryalcn bende boyun soylemedi Saglikla qucagimiza alalim Insallah Bende bir hafta onde gediyor oglusum
Nur_Husuf Aysegolcuk Saglikla kucaqina al canim Benim esimde 4 kilo dogulmus hec bir seyi olmamisdi kaynanam soyluyor hep
Haceryalcn Nur_Husuf herşeyden yiyorum gece gündüz vitaminler kullanıyorum yinede vücudum onu bir şekilde düzenliyor atıyor almıyor bebekden fazlasını bünyeye
1umutturyasamak Nur_Husuf bende 27+3 ken gittim 1250 kilosu vardı kmsede bna öyle bsey demedi gayet saglklı dedi doktorum şuan 27+6 yım