Seelinimo 25+3üz. Bebek artık yukarı çıkacak diye beklerken yine hep kasıklaeımda ve baskı uyguluyor. Sizin haftanız kaç ve bebeği nerde hissediyorsunuz ?
yeni_anne2 Seelinimo canım hiç bellı olmazzz benim bebegim 9 ay boyunca hep kasıkta durdu dönmedi asla
hayalperest2310 Seelinimo 22 haftalığım bende aşırı rahatsız ediyor oturamıyorum bile bende yukarı çıkar diye beklemedeyim
momkrm19 Seelinimo ben 21+2 yim benim de böyle. İkinci gebeliğim ilkinde böyle bişey hatırlamıyorum cinsiyetleri farklı acaba ondan mı diye bile aklıma geldi 😁 doktora da sorcam hani kötü bişey olmasın Allah korusun
_Elifyaren Seelinimo hissediyorsun hakaretleri ben 2 gundur kendımı yordum hareketler azaldı korkuyorum birşey olurmu
Seelinimo yeni_anne2 hadi ya. Böyle zor oluyor sanki ya yürürken de baskı yapıyor çünkü alta. İnternetten baktım göbek deliği hizasında olmalı yazıyordu 25e göre de. Bir şey yoktur ama herhalde dimi
yeni_anne2 Seelinimo sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım inşallah ama haftan daha erken merak etme inşallah döner çok takılma hareketlerini hısetmeye bakk dikkatli ol 🌸☺️
Seelinimo hayalperest2310 yani buna sevineceğim aklıma gelmezdi ama başkalarının da aynı olması iyi bence. Sonuçta problem olsa hepimizde olurdu.
Gulcan_15 Bende 25 haftalığım benimde aşağıda uzun süre oturamıyorum, uzanıyorum sürekli kasıklarım ağrıyor
momkrm19 Gulcan_15 ilki erkekti bu sefer kız ve en baştan beri sol kasıkta takılıyor 😀 sizin cinsiyet nedir nasipse
hayalperest2310 Seelinimo sormuştum ben doktora zamanla yukarı çıkar demişti batıyor resmen gece bile rahat değilim kızımda aşırı rahattım yüzüstü her türlü uyurdum yok buna pozisyon bulamıyorum bile ki daha yeni yolu yarıladık sonrası nasıl geçer tahmin edemiyorum bile
Seelinimo yeni_anne2 dönmesi değil aslında kasıklarımda hep baskı hissettiğim için rahat yürüyemiyorun
yeni_anne2 Seelinimo benimki sörf yapıyordu resmen kasıklarımda bir o yana bır bu yana hatta diyordum kızım çık ordan girdin yine değişik değişik yerlere 🤣😂3 ay 12 günlük şuan 🥺
avucundaopucuk Benimde öyle 🥲 birde hep kasıklarıma doğru tekmeliyor vuruyor bazen canımda açıyor yukarı çok nadirde olsa çıkıyor ama genelde hep aşağıda. Ultrasona da ne zaman girsem hep baş aşağı geliş duruyor 🥲