Btlll___ Merhaba çalışıyorum 32. Haftamdayım bu hafta iş göremezlik raporu alıcam SGK tarafından çalıştığım gün kadar ücret ödenecekmiş bunu aranızda yapan var mı ? Varsa süreç nasıl devam etti ne kadar para aldınız ???? Lütfen bilgilendirin beniiii🥹🥹
Meyra19 Btlll___ onu SGK dan esktra almıyoruz ki.zatwn en son maaşınız ne kadwr ise ona göre hesaplanıp raporlu gün sayısı kadar para yatıyor doğum öncesi doğum sonrası iki parça halinde özelde misiniz kamuda mi
Bfg Btlll___ 112 günlük rapor parası yatırıyolar normalde, benim iş yerim her ay maaş alır gibi 112 gün boyunca yani 3,5 ay maaş yatırdı, sgkdan yatan parayıda ben iş yerime verdim. İş yerinizin sgk ile böyle bir anlaşması varsa maaş olarak alırsınız yoksa sgk parça parça işgöremezlik parası yatırıyor
Ananim Btlll___ bildiğim kadarıyla söyle doğum öncesi analım raporu ve doğum sonrası analım raporu olarak iki ayrı şekilde ödeme yapılıyor. Doğum öncesi analım raporu 32 haftada çıkacaksanız o haftadan doğum yapana kadar süre oluyor. O parayı doğumdan sonra alıyorsunuz. Doğumdan sonrada doğum sonrası analık raporu başlıyor bunuda iş yerinize bağlı her ay onaylamaları gerekiyor sanırım. Aylık ya da rapor bitişinden sonra alıyorsunuz. Bu ödemelerin tamamını sgk yapıyor. Ne kadar yatacağı maaşınıza göre değişiyor. Brüt ücretinizin 3te 2 sini alıyorsunuz.
Blueeberryy 1238 sut parasii 37,850. 33,860 yatti bana aralikta izne ayrildim hepsi dogumdan sonra yatti once yatmadi bide ozeldi dogum izni bitince 10 10 rapor aldim 5,200 5,200 de oyle yatti
Kukuli1077 Blueeberryy Ben 40 gün önce doğum yaptım 23bin 600 tl yattı doğum öncesi neden benimki bu kadar düşük ki ya
ayseayseaysee Btlll___ doğum öncesi 36.000 yattı. Doğum sonrası raporum haziranda bitiyor. 45.000 falan yatacak. 5000 doğum yardımı + 1200 emzirme ödeneği derken toplam 87.000 alacağım.
Pygmalion Kizlar ben de kadrolu ögretmenim, bizde de boyle bir ödeme söz konusu mu? Ben hic cevremden duymadim, suan saskinim
ayseayseaysee Pygmalion siz maaş almaya devam ettiğiniz için yok. Bize yatan özel sektör maaşımızı yatırmadığı için doğum sürecinde kullandığımız raporların ücreti.
Pygmalion ayseayseaysee aaa size maas odenmiyor mu :( ben de hic duymadigim icin bunj sasirdim, tesekkur ederim