Sendenbanakalan Kızlar regl 4 gün gecikti bugün biraz agrı gelip gidiyor normlde geldinmi tam gelip oluyordum kanıda ayın 20 vermiştim düşük yaptım şubatta ondan kaynaklı gecikme olmuş olablrmi yoksa tekrar kanmı vereyim ?
Babyaa Sendenbanakalan canım ben de kimyasal yaşadım ocakta martta 15 gün geciktim normalde hiç gecikmem ondan kaynaklı olabilir
Gozdeeb Sendenbanakalan ayy bende oyleyim sadece karnim agriyor ve bagirsaklarim inanilmaz hareketli. Ara ara kasikta igne batmasi
Sendenbanakalan Eslem2112 testlere güvenim yok acıkcası biraz daha bekliycegim regl gelmwzsse dr gözükecegim
Babyaa Sendenbanakalan geç döllenme vs de olabilir ama hiç belli olmaz umarım en yakın zamanda hamiş kalırsın 🙏🏻🥹
Sendenbanakalan Babyaa inşallah ama acıkcası umut kalmıyor bazı degerlerimde düşüklük var nasıl düzelir blmiyorum 🥺
Gozdeeb Sendenbanakalan hic bilmiyorumki. Google da okudum. Adetin 1hafta gecmesi sonucu netlestirirmis. Tabi o sabir bizde nerdeeeeee
Sendenbanakalan Gozdeeb benim diger gebeligmde tam bugün öğrenmiştim yani adetten 4 gün sonra test yapsam bilriim ama inan onu da yapasım yok belrtim yok cünkü omda vardı
Gozdeeb Sendenbanakalan karnım agrıyor. Ki karnimi bozdugum zaman agrir normalde. Baska zaman oyle agrimaz. Oyle biside yok. afedersin cok gazim var. Bagirsaklarim cok hareketli. Bide egilip kalkarken cok baski hissediyorum kasiklarimda. Basincli gibi sanki. Ondan sonra 5 saniye hafif agriyor grciyor