NurAyse_nur beydossss tamam 2025 ten önce dogan cocugunuz var mi peki? Yani 20 bin nasil verildi onu anlamadim onceki cocuklarinizadami verildi
beydossss NurAyse_nur hayır canım önceki çocuklara verilmedi. 2 kızım var 7 ve 8 yaşlarında oğlum Ocak 2025de doğdu. Ocak ayından itibaren toplu 20 bin yattı. Yatırmadıkları ayları da yatırdılar yani bundan sonra beş bin yatacak 3 çocuğum olduğu için
Deniz1006 beydossss e devletten baktığınız da başvurunuz devam ediyor mu yaziyor du ve ya ne yazıyordu bziim devam ediyor yazıyor da ama mesaj da geldi
NurAyse_nur beydossss dogru mu anliyorum şimdi şöyle benim 2 cocugum var 2016 ve 2020 dogumlu ve 3. Cocugum ekimde dogacak inşallah yani bu durumda ben her ay 5 bin tl mi alicm ?
3_bebelianne beydossss Doğum yaptıktan sonra başvurdunuz 3.bebeğiniz oldu 4aylık 20bin aldıysanız hep alınacak o zaman 5bin tl benimde üçüncü bebeğim doğumdan sonra başvuracağım bende
Umrnasln Bana mesaj gelmedi daha ee şimdi ben cekemiyormuyum bu ayın 8 de doğum yaptım bende son kez aydınlat beni 😂
NurAyse_nur beydossss ama aciklamalarda 2025 ten sonra dogan ilk bebek icin 1 defa 5 bin 2. Bebek icin her ay 1.500 3. Bebek icin her ay 5 yasa kadar 5 bin tl yaziyor kafam corba oldu
Deniz1006 beydossss ashb den geldi mesaj 2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olan kişiler halkbaktan odemelerini alabilecek diye yani yatmış mi oluyor bu mesaja göre
Nisa0233 beydossss nereden ve nasıl başvuru yapacağım ben de ilk çocuğumu doğurdum bir hafta oldu yardımcı olurmusun