tonymontana beydossss bu bir defalik degil mi 1 cocugum var mart 2025 dogumlu 4700 yatmis bize o zaman bize de marttan itibaren toplu yatmasi gerekirdi farkli bir yerden mi basvurdunuz?
1993kubra beydossss ben yakin da doguruvam şimdi başvuru yapsam alabiliyormuyum acaba ve nasıl başvuru yapılıyor
Alparslaninanneesii beydossss şimdi benim ilk çocuğum 2022 doğumlu 2025 temmuzda kızımı kucağıma aldım her ay 1.500 mu alıyorum büyük çocuğum için bir şey verilmiyor mu birde geriye dönük alabiliyor muyum bu parayı
myangelson tonymontana tek çocuk tek seferlik 5000 2. Çocuk 5 yaşına kadar her ay 1500 3 ve üzeri 5 yaşına kadar her ay 5000 olarak veriliyor
yenigelmedimgerigeldim07 beydossss hayırlı olsun öncelikle 😊 benim sorum şu devlet memurları da alabiliyor mu ?
Dygus Merhaba çok yorum var hepsi yukarıda kalmış bana da bilgi verir misiniz? Doğumdan sonra mı başvuru yapılıyor nereden yapılıyor süreç nasıl ilerliyor
beydossss Dygus evet kimlik çıktıktan sonra e devlet üzerinden doğum yardımı kısmından yapabilirsiniz sayfalar yönlendiriyor
Tugba29_ beydossss temmuzun 18 inde doğum yptım üçüncü oğlum doğdu ben agustosun 18 indemi alıcam parayı