[silindi] Cacaege ilkogretim ailem uygulamasini kullanabiliyor musunuz?Beni devamli giris ekranina atiyor, bir türlü giris yapamadim
Duygu_52 1Ali aa öyle mi 2.çocuğum doğduktan sonra mı başvuru yapmam gerekiyor nasıl yapılıyor başvuru ben sadece 2025 yılı doğan çocukları kapsıyor sanıyordum
Cacaege mervesaidhuzeyme tamam dediğim uygulama üzerinden cocuk ekleyip hangi çocuk için başvuru yaptıysanız ona tıklayınca ödeme planı diye bişey çıkıyor ona tıklayıp ne kadar yattığını ne zaman çekeceğinizi gösteriyor, benimki bayağı uzun sürdü 30 nisanda doğum yaptım daha bugün ödeme bilgisi göründü benden sonra doğum yapanlar aldı bile parasını
Cacaege Ozlemdemir hayır kimlik bilgilerini girmeniz gerekiyor o yüzden kimlik çıkarıp başvurmanız lazım
1Ali Duygu_52 ikinci çocuk doğduktan sonra başvuru yapıyorsunuz, nereden nasıl başvuracağınızı internette daha detaylı bulabilirsiniz o konuda yanlış bilgi vermiyim şimdi. İkinci veya üçüncü çocuğun 2025ve sonrası doğmuş olması yeterli diğer türlü bir kaç sene kimse yararlanamazdı🥰
semakurt5 Ezgi2301 dün aradım cnm hala il onayindaymis yoğunluktan dolayı geç onaylanır dediler büyük ihtimalle ay sonu belli olur
orgunaryus İlk çocuğum 2012 doğumlu, ikinci 2020 , üçüncü 2026 ocakta doğacak inşaAllah. 1500 mü alırım 5000 mi, ilk çocuğun 2015 ve sonrası olması gibi bir şart duymuştum da daha önce bu doğru mu bilginiz var mı?