Kvrck06 beydossss benim de 2023 de doğan bir oğlum var şimdi 36 haftalık hamileyim bana aylık 1500 mü verecekler benim kafam çok karıştı
sedamom21 beydossss merhaba 3 üncü çocuğum oldu 3 Haziran doğdu 1 temmuz başvuru yaptım iki ay parası alirmiyim yoksa sadece başvurduğum aydami anlamadım
ikibaloglanannesi sedamom21 Temmuzu alırsınız. Başvurduğunuz ayı. Bende Nisan’da doğum yaptım. Mayısı verdiler.
beydossss sedamom21 e devlette başvuru sorgulama ekranında sol üstte çizgi oluyor ordan taleplerim kısmından bakabilirsiniz
beydossss 2424aa e devletten başvuru sorgulama ekranından sağ veya sol üstte üç nokta çıkıyor orda taleplerim yazıyor ordan takip edebilirsiniz 😊
Pirincveannesi beydossss benim ilk cocugum 2021li ikincisinede hamileyim suanda ama ilk cocuk icin basvuru yaptigimda olmadi sanirim basvurular haziranda yapiliyormus kacirmisim bununla ilgili bir bilginiz varmi acaba
beydossss Pirincveannesi hayır canım çocuk doğduktan sonra kimliğini çıkarttıktan sonra başvuru yapacaksın hamileyken olmuyor
Pirincveannesi beydossss birde edevlet uzerinde basvuru yapmaya kalktigim ilk cocugum icin yardim almayi hak eden kisinin bilgilerinde hic ismim dahi cikmiyor ki kizim 22.08.2021 dogumlu kizimin ismi falan cikiyor ama ben yada babasi cikmiyoruz bunu anlamadim acikcasi
2424aa beydossss 7 temmuzda doğum yaptım başvurum onaylandı acaba para ne zmn yatar 20 gün oldu onaylanali
oonambirnambir beydossss, merhaba canım, ben 2.cocugumu Aralık ayında kucağıma alacam inşallah, ilki 2021 doğumlu ben ne kadar alacam ve geriye dönük de alıyor muyum acaba
Flzak Şimdi benim kafam karıştı 2022 de bir çocuğum oldu, bugün yarın ikinci doğacak ben doğduktan sonra edevletten başvurursam ne kadar sürede kaç para yatıcak anlamadım 5 bin tek seferdemi 1500 her aymı
beydossss oonambirnambir geriye dönük alır mısın bilmiyorum canım aylık 1500 alacaksın 2.çocuk olduğu için
sananegerekvar oonambirnambir hayır geriye dönük alamazsın . Bu uygulamadan önce 2025 içinde doğmuş olsaydı geriye dönük alırdın ama şuan aylık alirsin
semakurt5 beydossss ya ben bu ayın birinde başvuru yaptım doğumum 3 Haziran oldu bugün 144 tü aradım il onayında dedi acaba bu ne yoğunluktan dolayı il onayı dayamış