Cans__ h_h_momss bnde tam olarak böyle düşünüyorum böyle bi açıklama göremedim ama mantıken böyle yanii
Kubrr_ beydossss benim bebeğim eylülde doğacak ben şimdi başvurabilir miyim yolda doğduktan sonra mı veriyorlar ve nerden başvuruyoruz detaylı açıklar mısınız
beydossss Kubrr_ doğduktan sonra bebeğin kimliği çıkınca başvurabilirsiniz. E ailem den doğum yardımı başvuru yazın sayfa yönlendiriyor.
yasmin51 Başvuru yaparken diğer çocukları seçmiyoruz demi sadece 2025 doğumlu olanı seçiyoruz yani işaretliyoruz
beydossss Elanur63_ aile Bakanlığından mesaj geldi ilköğretim ailem uygulamasında da ödemeler kısmında yatıp yatmadığını görebilirsiniz
Ilkim1- Afra94 ben 26 nisan doğum yaptım 29 Nisan başvuru yaptım sadece Haziran ayininki yatmış büyük ihtimal sizede temmuz yatar
Zey1zey Ben başvuruyu telefondan yaptım 15 günden fazladır başvuru devam ediyor yazıyor. Bilgisayardan mı yaptı herkes?
Ilkim1- Zey1zey bende telefondan yaptım ve devam ediyor yazıyor siz o yazıya bakmayın ilkogretmenim ailem uygulamasını indirin orda ödemeler görünüyor
Zey1zey Ilkim1- uygulamada doğum yardımı başvuru kısmını buldum ama eailem sitesine yönlendiriyor. Oradan da herhangi bi şey görüntüleyemiyorum. Başka yerden mi bakılıyor acaba?