Fatmasm beydossss siz nezaman basvuru yapmıştiniz acaba ben 13 Nisan’da yapmışım..sizin nezamandi acaba yatmış mıdır benmkide.. e devlette taleplerimde devam ediyor yazıyor
meryemefem beydossss peki nerden alacağım uygulamadan baktığımda kayıtlı TC kimlik bulunmamaktadır diyor bebeğim 25 günlük
Eminesentepe1 beydossss ben de ekimde doğum yapıcam 3. Bebiş ben ne kadar alıyorum acaba toplu mu yoksa sadece 5 bin mi
Alyadnz33 beydossss şimdi ben Nisan’da 2 İnci çocuğu doğurdum baş vurdum e devletten devam ediyor yazıyor bide acaba doğrumu başvurdum diye merak ediyorum bide Nisan itibariyle mi yatacak yoksa Ocak mi bide baş vururken 2 çocuğu da ekledim sizde eklediniz mi
Alyadnz33 beydossss her ay almasak Bir kaç ay sonra topluca veriliyor mu canım yurt dışında yaşıyorum ben her ay gidemem Türkiye’ye onun için sordum
Alyadnz33 beydossss hım anladim canım sendede devam ediyor yazıyor Ken mi gittin yoksa mesaj mi geldi mesaj geldiyse nereye geldi canım bilgi verir misin bana
annesio Alyadnz33 benim başvuruda halâ devam ediyor yazıyor ama uygulamada çocuğun ödeme listesine tıkladığımda 28 mayısta 1500 yatmış gözüküyor yarın 144’ü arayıp net bilgi alıp gidip çekicem yattıysa
annesio beydossss canım Allah razı olsun valla yok yok diye gözüküyordu düne kadar . Sen 19 nisanda başvurdum deyince tekrar baktım çünkü ben 3 nisanda doğum yaptım 10 nisanda başvurmuştum. Şimdi tekrar baktım yatmış benimde