beydossss Nurnur2 benim de hala devam ediyor yazıyor mesaj geldiyse kimliğinle Halkbank tan alabilirsin canım
Mucizee80 Anneoldum2 doğumdan sonra başvuracaksnız bebeğin kimlik bilgileri ile aylık 1500 TL alırsınız arkadaş ocakta doğum yapms 3 çocuk olduğu için 4 aylık toplu 20 bin alms bu aydan sonra aylık 5000 alacak ben Nisan’da doğum yaptım ikinci çocuğum bana 1500 yatmış
Kumsalzeyus @"beydossss ben baktım şimdi 5000 yatmış bana Nisan 9 doğum Siz ayın kaçında doğum yaptınız
Ariadne Merhaba gunaydin dun internetten basvurayim dedim form sayfasina yonlendirdi aciklama kismini okudum ilk cocuga 300 tl yaziyordu, siz hangi siteden yaptiniz acaba? Ben e devletten ilerlettim sureci fakat tek seferlik 300 tl diyor.
Desdem49 Blzlg kafa karışıklığı bitti iki çocuğu olan aylık 1500 tl 3. Ve daha fazla çocuğu olana ise her ay beş bin. Beş yaşa kadar tek şart son çocuk 2025 li olması
minicikanne beydossss Merhaba, hayırlı olsun. Tüm çocukların 2025 sonrası doğması gerekiyor demişlerdi yanlış bilgi mi? Benimde 2021 doğumlu bir çocuğum var, 2025’te 2.yi doğuracağım. Siz nereden başvurdunuz?
beydossss minicikanne teşekkür ederim o bilgi yalan toplam çocuk sayısına göre veriyorlar siz aylık 1500 alacaksınız. E devletten başvurdum doğum yardımı diye
Birbebekannesi01 beydossss bende ocakta ikinci dogumumu yaptım 8 mayısta başvuru yapmıştık sisteme giriyorum açılmıyor ve henüz yatan bisey yok gelen mesaj yok. Ödemeniz nereye yattı sizin ve nasıl aldınız acaba
beydossss Birbebekannesi01 mayısta başvuranların yatmamış sanırım. E devletten başvurdum halkbankasından çektim