Susenasu Saziyem 36.haftada bütün belirtileri yaşadım 37ye geçtik belirtiler yok oldu bu hafta bebek doğar diye heveslenmiştim😄
Sngl_12022 Saziyem 38. Haftada ayni seyleri yasadim ishal bel agrisi falan ama 41. Haftadayım doğmuyor
Melikeakkc Saziyem ya bende burda durayım çok çok az kan vardı, ve ishal gibiyim. Kaç gündür alt bölgemde ağrım çok vardı bilmiyorum ne olacak
Nilayy95 Melikeakkc çünkü vücut kendini doğuma hazırladığı için boşaltım yapıyormuş. Ama ekstra bi ishal yapıcı birşey yemediniz değil mi?
Melikeakkc Nilayy95 yok valla çorba içtim, patlıcan yemeği yedim. Hurma atıyorum 2-3 tane günlük. Sabahta yumurta yedim ceviz badem flan çay kahve
Melikeakkc Nilayy95 googlede karında hafifleme de yazıyor bugün karnım da hafif ağrımda azdı. 36+6 yım
Kubra001111 Melikeakkc merhaba sanciniz düzenli mi bende 35 haftalığım düzensiz sancı ve günde en az 8 9 kasılma yaşıyorum
Melmur Saziyem 37+3 olduk bendede mevcuttu geçen haftalarda iki gündür iştahım da azaldı 12.30da suyum geldi hastanedeyim anestezi işlemleri hazırdı zaten şuan bekliyorum ameliyata alacaklar sağlıkla sıhhatle gelsin miniklerimiz 🥰
Eslem08_ Saziyem 28+3 haftalık hamileyim bende bi kaç gündür ishal ve bel ağrısı yaşıyorum doğurmam diye düşünüyorum erken çünkü 😂
Melikeakkc Kubra001111 yok geçti Herlde bence öğlen çıkarırlar gibi geliyor gece de hissetmedim Nst de çıktı sancı