Annelikyolundabiri Kızlar az önce koltukta yan yatmış uzanıyordum. Bir anda sert bir top atıldı karnıma. Sağ kasığım çok ağrıdı 30 dk kadar. Sonra orası geçti direkt kasıklarım sızladı 5 dk kadar. Şimdi sağ kasığım ağrıyor 😭 bir şry olur mu bebeklere
buse2507 Annelikyolundabiri Birşey olmaz canım benim muayenede doktor karnıma o kadar bastırdı ki bebek dönsün diye 3 gün ağrı çektim Allah’ın izniyle bişey olmadı sana da olmaz canım
Annelikyolundabiri tahamommy ya doktoruma da yazdım kaç saattir yanıt vermiyor çok korkuyorum. Hala da sağ kasık ağrısı var
tahamommy Annelikyolundabiri o haftalarda benim normalde de ağrım oluyordu yürüdüğünde falan, kanama falan yoksa sıkıntı yoktur ama yinede acile gidip baktır bi
Annelikyolundabiri tahamommy kanama vs yok şu an. Benim de bu olay hariç oturup kalkarken kramp gibi batmalarım oluyordu. Bekleyeceğim bakalım birkaç saat daha. Geçmezse giderim 😪
Annelikyolundabiri buse2507 aslında geçen hafta muayenedeyken doktor da karnıma çok bastırmıştı propla. Bir de kiloluyum baya görememiştir hemen 🤭 kendi kendime dedim ki şu baskıyı başka yerde yaşasam bebeklere bir şey oldu diye ağlardım… Ama geçmedi şu ağrı yaa. İnce ince sızlıyor yatarken bile