Ceylinnn8 Kızlar haftaya 5+4 olduğumda memlekete gitmek istiyorum bayram için. Otobüs tutarmı ya da hareketsiz kalmak sıkıntı yaratır mı acaba. Ne dersiniz
Saas Ceylinnn8 Tam tutunma zamanları bence uzun yolsa dikkatli olun. Ben işe giderken bile kısa yolları tercih etmeye başladım. Bende şu an 8+3üm yaza bi yerlere gitmeyi istiyorum ama cesaret edemeiyorum
gizzzy35 Ceylinnn8 Otobüs zor olabilir ya. Ben 8 haftalıkken uçağa binmiştim daha konforlu olmuştu ama kısa mesafe ise belki zorlamaz. Bizim uzundu İzmir Mersin arası 13 saat arabayla gitmek istemedik hamileyim diye 🫠
ipek63yldz_ Ceylinnn8 otobüs tutma konusunda mide bulantın varsa illa tutar canım . Ama hani şöyle diyeyim herkesin ki farklıdır doktora bir sor önce . Benim şuan ikinci gebeligim ilk gebelikte de ilk haftalar 16-18 saatlik otobüs ile yolculuk yaptım dogumuma 2 ay kalana kadar 🤭😂 ikinci gebeligimde ise 31 ocak son adet tarihinde ben 15 subatta yine 16-18 saatlik otobüs ile yolculuk yaptım 🤲🏻çok şükürde ikisindede birşey olmadı 🤲🏻 öncelik doktora sormanı tavsiye ederim ve her molada yürüyüş yap veya oturdugun yerde ayaklarını hareket ettir .
Saas Ceylinnn8 Arka koltuğa uzanabiliyorsan uzan hatta ama gittiğin yerde de mutlaka dinlen bence canım. Allahın izniyle korkma bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🥰
adatuna Bir şey olmaz merak etmeyin arada mola verip yürüyün. Ama tutma konuusnda bir şey diyemem ben markete bile gidemiyorum kusmadan araba tutabilir de
adatuna Ceylinnn8 9.haftadayım bu hafta 8 saat arabayla yola gidicem. 6 haftalıkken yurt dışına gittim uçak yürümeler yorulmalar dksjsj ilk gebeliğimde de çok gezdim sıkıntı olmaz rahat ol tatlım
Ceylinnn8 adatuna ya bulantım vs başlamadı sadece ara ara bel ve kasık ağrım oluyor oda normal. Kusma bulantı kaçıncı haftada başlarki acaba.
3_bebelianne Ceylinnn8 Kusma bulantı varmı yol seni tutarmı hepsini hesapla çok uzunmuş yol valla ben gitmezdim özel araçla bile zor oluyor
saturnungolgesinde 5+4üm şuan. 5+2de öğrendim hamileliğimi, öğrenene kadar 4 uçak 1 otobüs seyahati yaptım asla yerimde durmadım 😅 hamile olduğumu öğrendiğimde şok oldum. İnşallah sağlıklıdır bebiş