sunkiss Kızlar merhaba Erzurum şehir hastanesinde Mehmet Özer’e detaylıya giden var mı ? Varsa nasıl geçti anlatır mısınız ?
Mrylmz sunkiss acil olarak gitmiştim serklaj dikişinin atılması için çok detaylı incelemiş ve anlatmıştı. Üslubu, tavrı, gerçekçiliği gerçekten iyi bir doktor olduğunu belli ediyordu. Ben memnun kaldım açıkçası.
sunkiss Iremyy35 merhaba yarın detaylı ultrasona girdikten sonra bana sürecinizi anlatır mısınız ? Doktor nasıldı ? Eşleri içeri alıyorlar mı? Diye
Iremyy35 sunkiss geldim azonce çıktım çok ilgiliydi birkaç yeri göremedi o yüzden iki hafta sonra birdaha gelicem. Sormadım ama eşimizle girilmiyor sanırım. Fotoğraf da verilmiyor .
sunkiss Iremyy35 kaç dakika sürdü peki birde ilgili olmasına çok sevindim inşallah bende aynı memnuniyeti duyarım
Iremyy35 sunkiss yarım saat kesin sürüyor.Benim bebeğin sırtı dönüktü yürü birşeyler atıştır ben seni cagiricam dedi
sunkiss Iremyy35 evet gittim yarım saat sürdü sadece kendisi baktı ekrana bana göstermedi. Bebişin bir kaç yerini göremedi 2 hafta sonra gel dedi. Eğer randevu bulamazsan da sabah gel dedi. Seni bir şekilde alırız dedi. Genel olarak iyi bir doktordu
sunkiss Mrylmz evet genç iyi bir doktordu. Devlet hastanesinde en fazla ne kadar olursa o kadar işte. Fazla bir şey beklememek lazım bence