BettyD 20+6 haftalığım bu hafta özellikle sağ veya sol tarafa yatmakta çok zorlandım. Yattığım taraf uyuşuyor. Sizlerde de oldu mu? Ya da oluyor mu?
Denizj BettyD evett maleseff🥺 yüzüstü yatmayı çok özledim☹️ ben cenin pozisyonunda uyumayı da çok severim bacakları da çekemiyorum karnıma beboş hemen basıyor tekmeyi indir ayağını diye😆
sednc0 BettyD e sizin haftanız henüz çok erken karnınız bile çıkmamıştır üçüncü trimester itibariyle sol ağırlıklı yatım öneriliyor
Herseydenbiktim BettyD Sol tarafa yatmaya özen gösteriyorum ama uyuşma cok oluyor kendimi yuz ustu yatarken cok buluyorum
Denizj Baharkle 22+3 son bi kaç haftadır bacakları çok çekemiyorum kasıklarımda hemen pıt pıt başlıyo
Denizj Baharkle aslında pek de büyümedi dışarıdan bakılınca hamile olduğum anlaşılıyor ama büyük bi karnım yok sezeryan sonrası göbeği gibi😂 içe doğru genişliyor olabilirim. Siz de nasıl durum?
Nergs92 Sol tarafa yatmanın bebeğe giden kalp akışına daha faydalı olduğunu söylüyorlar, valla çürüdü sol tarafimm. E insansın diğer tarafa da dönüyorsun ama şu an bile sol tarafa uzanmış durumdayım. 17+1deyim.Analık loading.😂
BettyD Nergs92 yatma pozisyonlarına öğrendiğim an dikkat etmeye başladım çok erken başlayınca şu an sağ sol yatmak beni zorlamaya başladı 😅
BettyD Herseydenbiktim bende sırt üstünde uyandığım çok oluyor… bilinç altımda olduğu için uykum verimli olmuyor
Baharkle Denizj bnm dışardan belli olmuyor dar giyersem belli 😂 ama sert biraz büyüdü kız bebek benim sizin cinsiyet nedir
Denizj Baharkle benim annemde öyleydi hatırlıyorum son ayına kadar kot pantolonunu giyiyodu sadece fermuarı açık bırakarak😆 ben daha iri ilerliyorum ona göre. Benim bebiş de kız. Popo ve basenlerim büyüdü benim. Biraz fazlaca kilo aldım ya hayatım da ilk kez kiloluyum depresyonu yaşıyorum🤣
Baharkle Denizj zayıf mı hamile kaldınız,bnm biraz kilolu hamile kaldım 5 kilo aldım bende ya. Siz kaç kilo aldınız
Denizj Baharkle 7 kilo aldım ben 54 le hamile kaldım. 27 yaşıma kadar 42-43 kilo bandında geziyodum o nedenle şimdiki kiloyla obez hissediyorum. Siz?
Baharkle Denizj Allah başka dert vermesin diyeyim ben size 😂 ben 79la hamile kaldım kemiklerimde iri maalesef 84 olmuşum bende ya
Guzel_bebem Hanımlar aynı haftlardayız vajinamda ıslaklık hisi var ama bişey Yok sizde de bu durum varmı 22haftalik olduk çok şükür Rabbime 🤲🏻
Ayildiz Bende 22+6 haftadayım. İki tarafada dönüp yatıyorum sabaha kadar. Bacaklarda ağrı kramp oluyor. Magnezyum vs almaya çalışıyorum ( maden suyu vb.) ayrıca aşırı şiş hissediyorum kendimi ellerimi bile sabah yumruk yapamıyorum resmen kapanmıyor. Doktora söyledim iyisin diyor 🤦🏻♀️
Baharkle Ayildiz karpel tünel sendromumu ne bsey varmış o olabilir mi sizde böyle dediğiniz gibi elleri yumruk yapamıyorlarmış
Denizj Baharkle kilo az belki ama aldığım kilo? 🤣 ve hepsini ben alıyorum yani 23 haftada böyleysem 8-9 ayda kaç olurum kim bilir.
Ayildiz Baharkle ablamada sordum yaşadığım hissi anlattım oda yaşamış hamileliğinde bende genetik diye düşündüm çok araştırmadım ama bu dediğinize bakıcam 🙂