Rbu Merhaba 7hafta bitmek üzere, kanamam oldu ili doktora gittim plesanta ayrılması olmus ama bebek iyi sağlıklı kanamayı dışarı atmam gerekliymiş. Kaygılı bir şekilde evde yatıyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Allah razı olsun şimdiden
Nilokalkan Rbu merhaba. Doğum yaptınız mı . Bende de plesantada ayrılma var ve cok sıkıntılar yaşıyorum gebelik başından beri kanamam durmuyor dinleniyorum ama biryandanda korkuyorum bu süreçte neler yaşadınız anlatabilir misiniz ?
seon90 Öncellikle Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrunu🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bende çok ufak bir kanama yaşadım ve kesenin etrafında kanamalar vardı.yatıcaksın demişti doktorum ve progestan kullanmıştım.zaten o ilaç baya dinlendiriyor uyutuyor.ilaç bitti kontrole gittim hersey düzelmişti.sakın ağır birsey kaldırma iş yapma
DilekAlkanat Canim tuvalet ihtiyacinin disinda ayaga kalkma progestan vermistir doktor saati saatine kullan. Cinsel iliskiye girme haftada 1kere dus al ve ilik su ile al sicak su zararli o denemde benimde kanamam olmustu doktorum bunlara dikkat etmem gerektigini soylemisti sende et insallah bisey olmaz