Annebus Arkadaşlar 15+1 hamileyim.. yıllardır beklenen bi bebek o yüzden biraz pimpirikli olabilirim 🤏 gelelim konuya şu sıralar karnımın içi acıyor yani ağrı değil ama diken batması gibi ve hareket ettiğimde oluyor yatarken bacağımı karnıma çekince yada dönerken yada ani hareketlerde vb. Gaz sanıcımı ya da başka bişey mi ayırt edemiyorum 🤷🏻♀️ beni rahatsız etmiyor şikayetçi değilim ama bebeğim iyimidir diye düşünmekten stres oldum 🤦🏼♀️ 5 gün sonra kontrolüm var ama sizlere sormak istedim normal bi durum mu bu acaba 😇😌
Nisaacarr Annebus batma karnınızdan bir tel çekiliyor gibi mi benimde oluyordu ama sanki bebek kordonu çekiyor gibi hissediyordum benimki öyleydi
betul1- Annebus rahim kasları esniyor bana da çok olurdu kasıklarda sızı bazen bazen karnımın içi acırdı rahim büyüyor bu tür ağrılar normal
xLucy Annebus bende 14+4 teyim tam tarif ettiğiniz şeyi yaşıyorum bazı günler geçiyor bugün yok mesela ama 2 gün önce her hareket ettiğimde hissediyordum , ben de okuduklarımda hep rahim genişlemesi ile ilgili diye gördüm 🙏🏻 sağlıkla doğsun bebeklerimiz umarım 🌸
Annebus Nisaacarr ayırt edemiyorum ne olduğunu ip çekmesi mi gaz sancıısımı diyorum diken batmasımı tarif edemiyorum öyle bişeyler işte 🤭😆 demekki benzer şeyler oluyormuş sizdede
Annebus xLucy ay inan herkeste olduğunu duyunca acayip rahatladım 😌 Aminn sağlıkla doğsun minnaklarr 😍 günlerimiz çok yakın bu arada 🤗
kimchikimdi Annebus Bende de hala oluyor 24um, sanki böyle karnımdan kasigima ordan bıçak saplanır gibi agri giriyordu bende çok endişe ediyordum ama normal diyordu doktorum her ağrıma normal diyordu 😂
Annebus kimchikimdi ay demekki devam ediyor ileri haftalarda da ☺️ bebişler sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız 🥰 herkeste oluyor olması beni rahatlattı Allah razı olsun yorumlarınız için 😍
kimchikimdi Annebus İçini ferah tut, bu sefer agri sizi olmayınca endişeleniyor insan acaba neden agrim yok her sey normal diye birkaç gun agrim kesilince hemen diyorum noldu cok garip hisler, güzel geçsin her sey dayanılır tüm ağrıya sızıya😂🎀
Deletedmom_808 Annebus aynı hafta aynı gün ve aynı şeyleri yaşıyoruz rahim ve bebek büyüdüğü için normalmiş bende cuma günü gitcem bakalım ne dicek dr
Annebus Deletedmom_808 ay canım sende de aynı durum var demek ki normal 🤗 gerçekten içim çok rahatladı ya sadece bende sanıyordum 🙈 benimde Salı günü kontrolüm tam 16 haftaya aldık cinsiyette belli olur inşallah 🤗 bebişler sağlıklı olsun da
Annebus kimchikimdi demi bende bulantım geçti hiç hamile değil gibiyim hiç bişey hissetmiyorum diyordum herşeyden şüphelenir olduk 🤭 annelik hep kaygılı olmak galiba bunu anladım