S-nur1 Kızlar ya 4.ayımız bitecek inşallah ama ben kıymadan inanılmaz tiksindim hamile kaldığımdan beri kıyma yiyemedim bulantı kusma vs yapmıyor ama ayrı bi tiksinti geldi cinsiyetle alakası var mı çevrem et kıyma tiksinirsen erkektir demişti cinsiyetimiz de erkek 😂
mavideniz9696 S-nur1 hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum çok saçma geldi açıkçası alakası olduğunu sanmıyorum
Ecem_P S-nur1 Alakası yok bence hamilelikte herkesin tiksindiği bir şey olabiliyor benim biberdi mesela😂ilk zamanlar yiyip çıkardığım için şu an bulantılarım geçmiş olmasına rağmen yiyince yine aynı tiksintiyi yaşıyorum ayyyy🤮bizim de cinsiyetimiz erkek benim etle hiç sorunum yok
kimchikimdi S-nur1 Et tavuk balık yumurta bunları 6 aydır yiyemiyorum, doktor en sonunda zorla dedi yiyemezsen süt ürünleri tuket dedi şu hayatta en sevdiğim şey dönerdir ama asla yiyemiyorum 😂 Benimki de erkek, tiksinmezdim halbuki hiç
S-nur1 kimchikimdi ay gerçekten çok zor ya bana da bir kaç hafta yumurta kokmuştu ama ara verince tekrar yemeye başladım bence bi süre ara ver tekrar dene canım tüketmeyi
kimchikimdi S-nur1 Kac kere denedim ama olmuyor, büyük ihtimalle artık psikolojik oldu insAllah 3 ay sonra düzelirim/z 🤦🏻♀️😂
Lovelavi Ayıma kadar düzgün et yiyebiliyordum ama sonralarında hiç güzel gelmedi tadı düzgün yiyemedim 15.haftamdayım şimdi az çok yiyebiliyorum doktorum da %20lik bi ihtimal ile kız dedi cinsiyet ile alakalı değildir bence