senatss Kızlar ztn erken doğum riskim vardı serklajlıyım bu gün kontrol vardı SAT göre 32 ama ultrasonda 33 haftalıgız dr makat gelişli dedi döner mi acabaa yada makat gelişliler doğum ne zmn yaptınız nasıl bir süreçti
Sedanyn senatss sizin suyunuzda bir problem yoksa hala dönme ihtimali var 39 da bile dönenler olabiliyormuş doktorum öyle söyledi
CoolMamaMode senatss benim 30. Haftada makat gelişti 33. Haftada gittim dönmüştü ama yan döndü tam dik olarak dönmemişti ama doktor bu duruş da dönme duruşu demişti . Haftaya 36. Haftada olacağım bakalım ama hala kafası sol tarafımda gibi hissediyorum . Doktor bana secde pozisyonu yap günde üç kez 2 şer dakika demişti ama siz gine doktorunuza danışın tabi ki .. genelde 37 ye kadar dönüyorlar sonra büyüdüğü için biraz zor oluyo dönmesi demişti doktor bende normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı 🤷🏼♀️
Helen1 senatss 32 de doğum pozisyonundaydı 34. Haftada makat geliş oldu şuan 37. Haftadayım hala makat geliş 38+4 de sezaryen için gün verdi doktorum
Berfuuu04 senatss merhaba benim tam o haftalarda makat gelişliydi şuan 36 haftalık oldum çok şükür döndü hiç stres yapmayın son hafta bile dönen var benim ki tam 34 haftalıkta döndü
Sedanyn Bende 33+5 im bugün kontrolüm vardı ama hala makat geliş suyum da az olduğu için yüksek ihtimal dönmez dedi doktorum bayramdan sonra doğum için karar veririz dedi yğksek ihtimal sezaryen olacak ama ben bir sorun olmazsa 39-40 a kadar beklemek istiyorum
fatmaanuurr22 Sedanyn suyunuz az olduğu için kaçıncı haftada doğum planiyor acaba doktorunuz benimde bebişin suyu bı tık az dedi doktor yarın perinatolojiye gidecem ama biz daha 31+5teyiz
senatss Sedanyn cumartesi günü acildeydim suyumun bir tık azaldığını söyledi o günkü dr bu gün kendş dr bişi demedi ama
babyloving Mlkrj geçmiş olsun sizin de rahim kısalığı vardı sanki en son kaç ölçtürdünüz yatmaya devam ediyor musunuz
Pinnar7 34 küsür haftada makat gelişti suyum normalmiş ama kilosu 3 kilo olduğu için dönmesi zor dedi, ben de döneceğini düşünmüyorum ama bakalım 36 da göreceğiz
senatss CoolMamaMode bende normal istiyorum kimseye muhtac olmadan acıyla dogurup toparlanmak istiyorum
Sedanyn fatmaanuurr22 Suyun azlığı hangi derecedeydi bilmiyorum çünkü beni perinatolojiye yönlendirmemişti düzenli olarak havuç suyu vs tüketiyorum bunu önerdi makat gelişte olduğu için 39 u falan görmez dedi sanırım 38 için sezaryen tarihi verecek