Alyadnz33 Denizz43 e devlette yaptığına dair sosyal yardım bilgileri sorgulamada yada PTT yapılan kurum ödemelerinde çıkmıyor mu
BetulSahin5444 Denizz43 Bebekle gidip boş dönersem diye gitmedim perişan olurum üç çocukla Haziran’da toplu çekerim artık
Alyadnz33 Denizz43 bende e devlette devam ediyor yazıyor canım 28 Nisan doğum yapmıştım Mayıs’ta başvurmuş tum sizdede mi devam ediyor yazıyor Ken gittiniz
Alyadnz33 Nunaa nasıl nerden görünüyor 5 bin uygulamayi bende indirdim sabah 8 akşam 10 a kadar hizmet veriliyor Muş sabah olunca nasıl bakicam bana da öğretir misin yardımcı olur musun yazarsan sevinirim
Burnosunn_annesi ikibaloglanannesi sizin bir posttabarkadaş ocak ayından ber kalan paraları almıştı sizinki neden öyle olmadı ki
Burnosunn_annesi ikibaloglanannesi hayır arkadaşta Mayıs’ta doğum yapmıştı ve dört ay toplu ver İşler 2025 ocaktan başlıyomuş ondan sordum sizin ikinci bebekmi
Balbebek012 Burnosunn_annesi ben mayıs ayında doğum yaptım yani gitsem ocaktan beri mi alacağım yoksa sadece mayıs ayını mı
Burnosunn_annesi Balbebek012 dün arkadaş post açtı 20 bin almıştı Mayıs’ta doğum yapmış ocaktan beri sayıp vermişler 2025 ocaktan beri ve onun üçüncü cocuktu 5 binden saymışlar seninki kaçıncı bebek herkesi aynı oluyorsa ana da öyle olması gerekiyor canım
beydossss Burnosunn_annesi hayır canım ben ocakta doğum yaptım 4 aylık yattı yanlış bilgilendirme olmasın 💕