ssnur Kızlar selam bugün 6+5 olduk nerdeyse 1,5 haftadır iştahım aşırı açık midem kazınıyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum böyle olan var mı? Yada böyle olup sonradan normale dönen var mı?
Ayseguls_baby ssnur 8 haftaya kadar öyleydim şimdi 9+3 üm düzeldi.. 2 saatte bir acıkıyordum ne yiyeceğimi şaşırıyordum azcık öğün atlasam elim ayağım titriyordu
betic ssnur kız yiyebiliyorsan ne güzel ye hiç problem değil dozunda ye gayet iyi ben o haftalarda Kusmaktan sudan ekmekten her şeyden midem bulanıyordu ilk üç ay 6 kg verdim ben sonradan aldım tabii
Koala_ ssnur 6. Haftamda başladı benim de iştah artışı şuan 10+2 yım eskisi kadar çok olmasa da hala var çok hızli acıkıyorum umarım daha uzun sürmez 😃
ssnur Ayseguls_baby umarım benimkide erken düzelir gerçekten çok zor bi durum ya hem kilo açısından hem ne yiyeceğini şaşırıyor insan
Ayseguls_baby ssnur kilo açısından korkma canım dün kontrolüm vardı 800 gram almışım. Fazla kalorili şeyler tüketmemeye çalış ben muz, kuruyemiş, kefir, yoğurt, ince dilim ekmek üstüne fıstık ezmesi sürüp yiyordum tok tutuyor bunların hepsi
Ayseguls_baby ssnur çok normal ben de korkuyordum 100 kilo olacağım diye 😀 zamanla düzeliyor hamurişine çok yönelme sen onlar kilo yapıyor
ssnur betic işte dozunda yiyemiyorum inan buda çok zormuş sürekli midem kazınıyo tabi kusmaktan iyidir ama 🫢
betic ssnur tamam o zaman sen yine de Hamilesin olabildiğince dozunda yemeye çalış olmuyorsa da ye anasını satayım bugünler önemli hamur işini çok abartmamaya bak meyveydi tatlıydı ye bence
Koala_ ssnur valla hala aksamlari ortalığa düsüyorum hafiften geriledi ama ne zaman normale döner bilmiyorum😃