coolkid Merhaba kızlar 20 gün oldu doğum yapalı hem mama hem meme gidiyoruz. Bu süreçte emzirirken dolgu yaptıran oldu mu dudak vs ? Sütü önceden Sağıp bırakıp ve mama vererek bi kaç günü geçirebiliriz. Hiç yaptıran oldu mu bir de yer doktor öneriniz var mı
plajterligi Busra1904 biranneadayi1 botoks için araştırdığım yerlerde emziren annelere ya yapmıyorlar yapanlar da emzirmeyin diyordu, benim gittiğim merkezde emzirdiğim için bir iki gün sütü sağıp dökmemi söylemişlerdi bende bu yüzden 6.ayda gitmiştim ek gıdaya erken geçmişti düzeni oturmuştu emzirmeden günü atlatabileceğim bi süreçti, sonrasında da problem yaşamadım
biranneadayi1 Benim de kaşlarımın arasına botoks ihtiyacım oluyor :( 33. Haftadayım, doğurduktan sonra ne zaman botoks yapılabiliyor merak ediyorum, internette 6. Aydan sonra falan diyor
biranneadayi1 plajterligi peki 6. Ayda yaptırdığınızda , ne kadar sonra süt sağıp ek gıda ile vermeye devam ettiniz
3_bebelianne biranneadayi1 normalde dudak dolgusu yaptırıyorum tazelenmesi lazım gebelikte yaptırmadım tavsiye etmem kendimde sağlıçıyım 1yaş sonrası ek gıdaya yoğun devam edince belki olabilir
plajterligi biranneadayi1 sadece bir gün emzirmedim, o gün sağdığımı direk çöpe attım ertesi gün kaldığımız yerden devam ettik