3_bebelianne edabolukbasi3- Kız pekmezle yoğurt beraber tüketilmez faydasından çok zararlı araştır bak lezzetlimi evet ama vücuda ayrı ayrı olan faydaları sıfırlarsın
Ozgemlym Buse4161 yoğurt değil ama kefir ve ayran deli gibi tüketiyorum birde peynir. Kefirin içine salatalık atıp bıztlayın deneyin isterseniz sade içemiyorsanız bana iyi geliyor belki sizede iyi gelir
Selim_Alparslan Buse4161 evet kuzum ama benim baya bir eksik ya d vitaminim o yüzden mecbur doktor kullandırdı
sednc0 Buse4161 hamileliğimin en başından beri yaşadığım sorun diş etlerim devamlı kanıyor çok kötü durumdalar ne yersem yiyim yetmiyor bence kalsiyum🥺
rumisam Buse4161 şok a 101 falanda var eker altinkilic bakabilirsin tadlari aynı meyveli pudingler danoneler gibi
sednc0 Buse4161 doktoruna sorup ekstra kalsiyum alabiliyorsun canım sıvı şeklinde ben geç kaldım biraz
Eliferimm Buse4161 Rica ederim ☺ ben de süt ve süt ürünleri çok sevdiğim ve tükettiğim halde yetersiz geliyor o yüzden kullanıyorum:)
Rsrs Haftadayım gebeliğin başından beri süt ve süt ürünleri tukettigimde geri çıkarıyorum. Kalsiyum takviyesi den ve kaşar peynirden başka bor şey kullanamıyorum maalesef
ppmerlinpinar Buse4161 aşkım yoğurt ye ama tek yiyemiyorum demişsin şahsen yoğurdun üstüne bal, reçel, kuruyemiş, meyve dökmeyi severim bi de öyle dene bence