Sehamehmet iremsozer1 açıkçası benimle çok öyle ilgilenmedi açıklamalar yaptı ama soğuktu çok numara falanda vermedi kanamam çok olursa gel dedi okadar
iremsozer1 glboskut nekadar dopum fiyatları acaba bilgi verirmisiniz birde içinde neler var fiyatın oda süslemesi fotoğraf falan varmı
TCDenizKaratak Ben de ikili taramam dan beri Emren Bey in hastasıyım. Doğumum kendisiyle 27 şubat çok nasipse. Mesafeli ancak ilgili bir hekim. Ancak can hastanesinde şebnem Hanım ve Cenk Mustafa Bey ile ilgili de çok iyi yorumlar okudum. Doğum epidural ile birlikte bugün sordum 4000 oluyor.
iremsozer1 TCDenizKaratak neler var 4000 tl içinde oda süslemesi fotoğraf falan varmı birde normal doğum süresinde sancılarsa falan ilgilenen oluyormu odada
TCDenizKaratak Bir de bu kadar ay boyunca Emre Bey'e watsap ve tel üzerinden hep rahatça ulaşıp soru sorabilirsiniz. Bu beni çok rahatlattı. Çünkü kendisine kadar 3 doktor değiştirdim. Emre Bey 4.doktorum oldu
glboskut iremsozer1 3150 liraydı ben yaptığımda mini oda süslemesi içindeydi. Spinal olursa ek 500 lira ücret isteniyor. Hemşireler çok ilgiliydi Emre Bey de aynı şekilde. Ben sezaryan doğum yaptım.
TCDenizKaratak iremsozer1 şubat ayının sonuna kadar yapılan doğumlar eski fiyat mış dün sordum. Mini süsleme paketi var sadece