Kızlar ben ilk oğlumda +30 kg ile doğuma gittim, bunda da daha 17 haftamdayım, 8kg almışım. Neden bu kadar çok alıyorum bilmiyorum ama ilk trimesterde kilo almayı bırak veren anneler bile var. İştahım da öyle hamileyim diye filan açık değil, eskiden nasılsa öyle yiyorum. Hatta yediklerimi 5-6 saat midem sindiremiyor kusarsam da bu yüzden kusuyorum, ama sık kusan da biri değilim. Sadece mide bulantısından kusma pek olmuyor ben de. Bu kadar kilo almış başka anneler var mı? Ve bebeğinizde sağlık sorunu oldu mu? Kilolu biri de değildim ilk hamileliğimde 50-52 kg civarındaydım hamile kalmadan önce ama aldıklarımı pek veremedim 3yıl geçmesine rağmen. Anlamıyorum ne gibi bir sorun var acaba diyorum, aşırı abur cubur da tüketen biri değilim ama canım çekince yiyorum kendimi kısıtlayamıyorum istesem de kısıtlamayı…
Kadın doğum uzmanına da danışamadım daha bu konuyu ilk gittiğim dr demişti sadece diyetisyene gidebilirsin vs diye ama bu kadar kilo almamıştım o zamanlar daha 7haftalık olduğu için. Şimdi gitsem ne testi yapar, ne söyler neye bakar acaba 🤔