Aysesare 24fatma ben yaptırdım kültür ama sağlık ocağında değil. Her sağlık ocağı idrar testi yapmıyor sanırım
Yalinn8 24fatma saglik ocagini bilmiyorum hastanede yapildi bikac defa, sadece idrar veriyosun ama bi tık daha farkli zaten soyluyolar nasil yapman gerektigini😉
Soylu Karar kültürünü sağlık ocaklari yapmıyor ve hastaneyedir çok geç gitme çünkü hemen işleme geçmesi gerekiyor ben 2 3 defa verdim de 🙈 sadece idarar veriyorsun 😊
Bltftm Sağlık ocağında sadece idrar tahlili yapılıyor. Kültür hastanelerde yapılıyor. Ben yaptırdım enfeksiyon çıktı. Fitil ve toz kullandım geçmedi.antibiotik kullandım geçti
24fatma Bltftm geçmiş olsun canim bende de sürekli idrar testimde intapli cikiyo toz veriyolardi doktor simdi de idrar kültürü istedi.. Sonuç hemen aynı gün çıkıyor mu?
Bltftm 24fatma hayır. Kültür 3 günde falan çıkıyor. E-nabız uygulamasını indir sonuçları ordan takip et
Yalinn8 24fatma özelde 1 gün sonra cikti, normal idrardan daha cok detaya bakiliyo bildigim kadariyla
mdn9o İdrar kültürü için sabahki ilk idrar olması gerekiyor. Ya da gün içinde 4saat bekleyip öyle vermelisin. Ayrıca çıkan ilk idrar değil de orta kısımdaki idrardan verirsen daha sağlıklı sonuç alırsın. Sonuç da 3 günde çıkıyor. Çünkü idrarı bekletmeleri gerekiyor. Bakteri üretip üretmediğini görebilmek için.