Guzel_bebem Esma006 maşallah darısı bana olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🩷
As38- Esma006 valla bilmiyorum canım devlette öyle hemen almıyorlar diyorlar ilk gebeliğim bir fikrim yok
Esma006 Kubra0606 doktorum 30 dan sonra iki haftada bir çağırmaya başladı normalde ayda bir idi bide bebeğimin kafası haddinden fazla büyüyor ondan da olabilir gözleme alalım demişti
oznuraydins Esma006 Bende 30 ü geçtim daha yeni ama doktorum bana bir ay sonra görürşürüz dedi bi üzüldğm hani 2 hafta da bir e düşüyordu ya😞🙂↕️
zeynephkn07 @Esma006 3 hafta demişti aslında doktorum da farklı şehirdeydim ondan geciktim bir hafta zaten hareketler falan maşallahı var iyi olduğunu hissediyorum 😍
Meriveannesi Esma006 selam 31 de gitmiştim en son doktoruma arada kasılmam oluyor demiştim oda bi nst bakalım dedi daha sonrasında doktoruma erken değil mi demiştim oda dinlenince geçiyor mu dediğinde evet demiştim sonrasında istemedi ama bende merak ediyorum 🥲🌺
Esma006 Meriveannesi benimde aynı şekil var şu sıralar ayakta daha çok oluyor yatınca oturunca bir sıkıntım yok 🥴
Sevinc44 Esma006 29. haftada ve 32. haftada girdim nstye. Cuma 34+2de kontrolum var yine giricem inşallah özlüyorum kızımı 🥹