Beyzaknr Adetime 4 gün var bugünde yerleşme kanaması gibi kanamam oldu ama adette olabilir bilmiyorum sizce kızlar var mı bebiş
mother2 Beyzaknr nasıl oldu kanama benim de böyle çıktı adet gibi oldum ama koyuydu pet bile kullanmadım çok
acemiannne benimde böyleydi sabah benim aderr 7 gün var sma sen yerleşme kanaması yaşadıysan bir iki güne tekrarla
Beyzaknr acemiannne evet Seninde öyleymiş ama ben gördüm kendiminkinde hafif silik çizgi dün de çıkmıştı zaten sence var mı bende çizgi ben mi kör oldum ahhaha
Beyzaknr Cimcime30 daha erken ya daha önce kimyasal yaşadım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama gördünüz demi çizgiyi
Tulaysavas1995 https://share.icloud.com/photos/07529xoqhUbdLVXP0oTpLQFUg Kızlar benimde bugün böyle çıktı Haziran 5 de adet günüm bundan öncek günler de erken gebelik testi yaptım gözle görülür şekilde 2 tane çizgi var dı sizce varmıdır gebelik
Esoo1m Tulaysavas1995 5 Haziran adetim demişsiniz. Ama 4 gün var adetime test yaptım demişsiniz. Eğer 5 Haziran ise daha 8 gününüz var adete. Anlamadım tam. Benimde 7 günüm var. Bat 4 Haziran. Test yapmak istiyorum ama biraz daha bekleyeceğim. Net bilgi verir misiniz?
babyshark__ Tulaysavas1995 son adet tarihin ne zaman canım benim 12mayisti ama 9mayista oldum bat 5haziran çizgiyi gördüm inşallah vardır bebiş yarın kan ver bence
Mariam1 Eslem2112 var gibi bende bı istiyorum almak ama çücuklar uyuyor değer 5 gibi kalkar üzün uyior o sira eşim gelir brakip gidemiyorum 😞