edabolukbasi3- sevaldqn1 ay çok var eskiler bilir görümcesini ekmekle dövmüştü sjdjsksk ama sanırım troldü 🤣
edabolukbasi3- [silindi] 2022 de burası kaos kaynıyordu bakıyorum şimdi o kullanıcıların hiç biri yok forumda yada var sessizce takılıyorlar 🤣
AnayimBenAna_ edabolukbasi3- ben sessizce takıldıklarını düşünüyorum 😂 forumun en cafcaflı zamanlarıydı şimdi kids öyle
myangelson KLORAKHANIM bizimki de oyalanmiyor çok zorluyor beni ama hiç ekran aklıma bile gelmiyor. Kucağımda yemek yapmaya çalışıyorum 😅
KLORAKHANIM myangelson bütün çocuklar öyle onlar da sanıyor ki tek kendilerinin huzursuz, ben kızım için kolay derdim ki öyleydi bence ama mesela gören çökmüşsün derdi, bitki drgil ki bu insan ya :)
edabolukbasi3- sevaldqn1 ay sorma herşeye muhalefet herşeye linç hele bazıları vardı en mükemmel anne onlar diğerleri salak bi halt bilmiyorlar her konuda ya her konuda sonraya doğru gerçek yüzlerini görünce tiksinmiştim forumdan
2bebelianne sevaldqn1 burda kadının biri doğum mu başladı bu nedir diye iç çamaşırına gelen nişan fotoğrafını atmıştı 🤢 diğer uygulamda da erkek olduğunu düşündükleri kişiyi linç edince adam özel bölgesinin fotoğrafını çekip atmıştı 😂😂 aşamıyorm
[silindi] 2bebelianne linç edince adam özel bölgesinin fotoğrafını çekip atmıştı 😂😂 Ayyy o burda da yaşandı🤢🤢 önce postlara yemek fotoğrafları attılar hamileler tepki gösterinde dediğin gibi fotolar atıldı