Demirayselinay Utugcu ben her ikisinden de cok korkuyorum yalan degil 29+5 olduk banada doktorum normel dogum pozizyonuna gecmemmis bebegin dedi
LinaAnnesi Utugcu canimm ilk basta sagoikla buyusun kuzu daha snra ben şey sorcam belden igne yapiyolms nasl oluyoo aciyo muu bn cook korkuyorum igneden de 😂😂
Utugcu LinaAnnesi teşekkürler belden korkulacak bişey yok kısa sürede ve acısız bir şekilde gerçekleştiriyolar endişelenme
Minikkkerkekkinnannesii CnsyeniHamile cnm bazıları cok abartıyor malesef. Sen arkadaşlarını göz önüne getir bence :)
TCDenizKaratak Aynen ben de belden iğne yapılırken ne kadar sürüyor, acı oluyor mu? Hep damar yolu açılırkenki kadar diyorlar.
Melisuz CnsyeniHamile hıc korkma normal dogurdum aynı gün kendı cocuguma baktım tuvalete gıttım pansumanımı yaptım ve gram yanma acı agrı olmadı dıkıslerımde bır hafta sonra ızı bıle kalmamıstı
Utugcu MugeIk inanılmaz kolay 5-10 dk sürüyor takılması ve ağrı kesici talep ettiğiniz anda kataterden direk enjekte ediyolar ameliyat sonrası ben hiç zorlanmadım hiç bi aşamasında
Utugcu Aselnaz33 39.haftada doğum gerçekleşti.15 günümdeyim 76-77 ile doğuma girdim 73 kg idim doğum sonrası şu an 68 kiloyum ama bool su ve az tuzlu yiyorum ödemler gitsin diye
LinaAnnesi Utugcu hmm anladm canim tesekkur ederiim 😊 henuz sezeryan mi normal mi blli degil 35nci haftmdyiim peki sana be zaman soylemslerdi sezeryan veya normal oldgunu
Utugcu LinaAnnesi 35. Haftada çatı muayenesi oldum normale müsait olduğumu söyledi doktor ama ben sezaryeni tercih ettim
Mervemrezynp Utugcu bende epidural istiyorum ama cok da korkuyorum iğnesi daha sonra ağrısı nasil olacak merak ediyorum