Beyzaknr Kızlar şimdi eşimi tekrar test almaya gönderdim söylene söylene gitti dün hafif silikti bugün yine bakcam napim dayanamıyorum inşallah vardır bebiş bugün adete 4 gün var bakalım dua edin.
Cimcime30 Beyzaknr söylene söylene mı gıttı çok ayıp ya sankı tek Senın bebegın olacak heves heyecan yok mu hıc neyse hayırlısı
Beyzaknr Cimcime30 ya hep benim yüzümden her ay böyle ben hamilemiyim diyip kendimi hamile sanıp Onada söylüyorum ondan oda artık şu adetim bi geciksin öyle yap diyor bana kızıyor haklı olarak bende dayanamıyorum erkenden yapıyorum
Cimcime30 Beyzaknr olsun haklı olabılır ama öyle yapmaması lazım sende de suç Nıye söylüyorsun Benım 11 ay oldu hıc testlerden haberi yok adet olucam derım nerden bılıon der test yaptık derım gecerım
AslanKayra  Kızlar sizce var mı bat 31 Mayıs
AslanKayra Eslem2112 Ayyy inşallah o kadar heyecanlandım ki Tekrar yaparım bi iki gün sonra koyulaşırsa kan vereyim
AslanKayra leyl25 Adet olucam sandım adetle aynı sağ kasığım çok ağrıdı şuan o geçti şuan bel ve sırt ağrım var
leyl25 AslanKayra bat 31 adet olucam sanıyorum bende Allahım şöyle bir mutluluk benimle birlikte isteyenlere de yaşat yarabbim amin
leyl25 AslanKayra ya özel olmazsa ne kadardır deniyordunuz ve bu ay nasıl denediniz ben bir dolu bir boş şeklinde denedim bu ay 7 aydır olmadı gebelik