Fyz123456 Kızlar 6+5 teyim çok sık acıkıyorum, acıkınca baş dönmesi mide bulantısı oluyor ama hiç kusmadım inşallah böyle devam eder. Sadece çok yorgun ve uykum oluyor sizde durumlar nasıl
Daisyy000 Fyz123456 9+2 açken ani bi mide bulanması halsizlik oluyor, ilk haftalar devamlı midem bulanıyordu o geçti çok sukur
MadameTussauds Fyz123456 9+2 den merhabalar bende ayni durumdayim 6. haftada ayni senin gibi basladi 8. haftada iyice artti halada devam ediyor dua ediyorum insallah bir an önce biter 😭
Seyda-06 Fyz123456 o haftalar da bir iştahsızdım ki uyku basıyordu hep diyordum oh bu sefer uykuyla geçecek heralde bulantı olmayacak derken 1 2 hafta geçmesiyle bulantı kusma mide yanmaları hepsi bir arada oldu. 9 10 arası muhteşem bi artış oldu 11 de bi gün bitiyordu 4 5 gün fena 12 ye girdim şimdi sabah ilaç almasamda bulantı başlamıyor zabah kusması bitti dün bir kez istifar ettim hatta. O prenses hamilelik zamanına geçiyoruz sanıyorum. Bebek canlanınca kusma azalır derler dün gördüğümde yerinde duramıyordu parmak kadar bebek belki ondan mı bilemedim
Ozgemlym Fyz123456 9+1 içim uyuyor resmen yatıyorum uyuyamıyorum ama 😔 mide bulantısı maalesef var kızımdada çok vardı. İştah açılması yok henüz
Daisyy000 MadameTussauds Ay evet 🌸 Arada bir lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum, inşallah lekelenme olayıda biter endişeliyim biraz
MadameTussauds Daisyy000 Bende de olmustu bir kac hafta önce doktoruma göstermistim hatta foto cekip bana önemli degil demisti senin ki kahve rengi mi ? Bulanti durumun nasil iyi misin
Daisyy000 MadameTussauds Evet az miktarda arada bir geliyor ,kahverengi. 4-7 hafta arası çok bulaniyordu şimdi azaldı baya şükür
Fyz123456 Seyda-06 be Seyda-06 yaaa ben daha 6. Haftalarda heralde iyi günlerim😅 beni neler bekliyor hayırlısı bakalım en azından biliyoruzkiii bu günler gelip geçici sağlıkla gelsinler 💖
MadameTussauds Daisyy000 Masallah ne güzel ben hala cebellesiyorum bacim hele pazartesi aksami öldüm resmen varya karnim bir kasildi ki sorma 😭
gencannesi Kızlar ben de 8+3 hiç mide bulantım olmadı ama bende de aşırı bir şişkinlik var karnımın gerildiğini hissediyorum 😔
tubbis 6+6 dayım midem bulanıyor evim kokuyor çook uykum geliyor ama uyku sorunu yaşıyorum ama bunları bile hissetmek çok güzel çünkü bunları yaşamak için çok emek verdim 🥹