Pnr5858 11 gün önce düşük yaptım kürtaj olmadım iki aydan sonra hep kanamalı lekelemeyin süreç geçirdim 3 aylıkken de düşük yaptım diğer gebeliğimde tekrarlar mı sizin süreciniz nasıl geçti 7 yaşında sağlıklı bir kızım var hiç böyle şeyler yaşamamıştım
beyzaakartal Pnr5858 8 haftalıkken düşük yaptım lekelenmeli bir süreç yaşıyordum zaten kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj oldum şu an tekrar hamileyim 19+3 çok şükür bebeğim sağlıklı ama içimde hep korku vardı tabi ki yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye ama içinizi ferah tutun siz rahat oldukça bebeğiniz de rahat olacaktır
Pnr5858 beyzaakartal ben kürtaj olmadım da doktora ne kadar sonra gebe kalabilirim diye sormadım ne kadar sonra gebe kaldınız acaba bende hep lekelenmeliydi sonu düşük oldu
beyzaakartal Pnr5858 ben 1.5 ay sonra gebe kaldım ilk 1 ay ilişki yasağımız vardı sonra da kendiliğinden oldu planlı bir gebelik değildi ama çok şükür nasip oldu Allah size de en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 🙏🏻
Haticearen Pnr5858 3 aylık bir düşük yaptım kalbi. Durmuştu kürtaj oldum 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim
Cnsmv Aralıkta kalp durması sonucu kürtaj oldum henüz hamile kalamadım.onda ilk ay yumurtlama takibi yapıp kalmıştım
Flz8386 Pnr5858 benimde 5 yaşında bir oğlum var onda hiç bir sorun yaşamadım ama sonrasında 4 tane düşük yaptım 6 7 haftalık kalp atışı duruyor kürtaj oldum en sonuncusu Eylül deydi o gün bugüne korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum gerçi kalsam ne olacak yine aynı şeyi yaşayacam
Pnr5858 Flz8386 aynı bende de 8 yaşına girecek kızım düşünmedik bebek buda sürpriz oldu 3 aylık düşükle sonuçlandı araştırma yapılmadı mı baya düşük olmuş ard arda ben de korkuyorum aynı şeyleri yaşamak çok zor
Flz8386 Pnr5858 Allah kimseye yaşatmasın araştırma yapılmadı en son ki düşükte genetik test dedi doktor
Meltemanneolsun İlk gebeligimde 7 haftalık kalbi durdu direkt düşük yaptım temzlemek için de kürtaj yapıldı 7 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 31. Haftadayim. Umudunuzu kaybetmeyin