Herkese merhaba dün 13:29 kızım doğdu. Hiç korktuğum gibi değilmiş önce damar yolum açıldı evraklar dolduruldu aç karnına geldiğim için serum taktılar. Daha sonra beni ameliyata almak için odaya gelip ameliyathaneye götürdüler hasta bakıcılar anestezi doktoru hemşireler hepsi çok iyiydi herkes beni rahatlatlmaya çalıştı içeri girince belden iğneyi yaptı doktor bir kişi geldi ellerimi tuttu destek oldu iğne hiç acıtmadı hissetmedim bile damar yolumu açarlarlarken daha çok hissetmiştim. Bi kaç dk uyuşmamı beklediler sohbet ettiler benimle daha sonra sondayı takmışlar hiç farkına bile varmadım. Doktorum geldi başlıyoruz dedi 5 dk içinde kızımın ağlamasını duydum üstünü giydirdiler bana gösterdiler sonra onu kontrole götürdüler benimde dikişimi atıp odaya aldılar. Uyuşukken hiç bişey hissetmiyorsunuz zaten ama uyuşukluk geçince ağrılar başlıyor sürekli gelip serumu değiştirip ağrı kesici verdiler bugün biraz daha iyiyim. Ama kızımı küveze aldılar solunumu düzelmedi dünden beri lütfen dua edin beraber çıkalım hastaneden