Ebru411 Arkadaşlar her sabah sari safra kusuyorum acaba cinsiyetle alakası varmıdır oflumdada boyleydim kızımda çok azdi
Zehraaklc Ebru411 benim sadece sabah kusmam daha doğrusu sarı safra dediğin şekilde oluyordu hergun olmasa da haftafa 2 3 gün oluyordu sabah kusması kız diyorlar bende öyle oldu ama cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum
DuruDefne_mommy Ebru411 cinsiyetle alakası olacağını sanmıyorum ama kızımda sabahları kusuyordum simdi tekrar hamileyim sabah bulantim hiç yok sadece akşamları var cinsiyet için beklemedeyiz😊
Prensess33 Ebru411 iki kızımda her sabah safra kusardim şimdi oğluma hamileyim bir gün bile kusma bulantı olmadı 40+3 hamileyim😁
Denizz43 Ebru411 kusmak ile cinsiyet arasındaki bağlantıyı mantıklı bir şekilde açıklar mısınız kusma ile gebelik ne alaka ya
Mor-kelebek Ebru411 ilk geneligimde her sabah istisnasız kusuyordum kızım oldu. Bunda da akşamları kusmam oluyor . Ama yine kız bencede bulantiyla alakası yok 😇
Seyda-06 Ebru411 sarı safra kusmak cinsiyet değildir canım midede kusacak başka bişey olmadığı için safra kusuyorsun
Ebru411 Bende bir tersi oldu herhalde kızımda çok rahat hiç kusmam olmadı çok nadir oğlumda berbattı tabiki de kusmanın cinsiyetle alakası yok ama merak ettim böyle bir post açmak istedim cevablariniz için çok teşekkür ederim 🌸