Asfhjkkdk 16+4 de tam net pıt diye bir hissettim , arada yine bi pıt pıt içten birşeyler oluyor emin olamıyorum ilk gebelikte siz ne zaman hissetiniz
Miniginannesiiii1111 Asfhjkkdk ilkini 19. Haftada hissetmişim şimdi 16 haftalık oldum merakla bekliyorum ne zaman hissedeceğim diye 🙂
Glcnaltin1 Asfhjkkdk 16+2 deyim sol yanımda sanki baloncuk patliyor bi şey süzülüyor ama ilk gebeligim olduğu icin bebek mi bağırsak hareketi mi emin olamiyorum
Hizliveofkeli İlk gebelikte 16+ da hissettim. Bunda da heyecanla bekliyorum bugünlerde hissederim artık 16 olduk.
buse2507 Asfhjkkdk Benimde ilk gebelik canım 17 haftada hissetmeye başladım şuan 18 haftalığım hergün hissediyorum 😍🫶
Esrakaya1 Asfhjkkdk bende net hissedemedim sizin gibi yani çok güçlü bir şey hissetmiyorum zaten ama nadir olarak bi iki kımıldıyor gibi oluyor, ilk gebelikte geç hissedilirmiş 🥲
Esra-kordali Haftadayım dün çok net bir şekilde (dışarıdan da görünür) tekmelemesini hissettim ama öyle cok güçlü değil minik minikti🥹 ama karnımın alt tarafındaydı sizinde öyle mi?
Asfhjkkdk Esra-kordali bende geçen elim karnındaydı tatlı birşeyler yedikten sonra çok net hissettim yani bağırsak gibi değildi elimlede hissettim ama daha hiç öyle denk gelmedi acab tekme mi diycem erken mi tekme içinde diyorum
ilaydaa35 Esra-kordali ben 31.haftadayım en başından beri karnımın alt kısmında hissediyorum bebeğin duruşuyla alakalı sanırım 🙈