1_Pandackk Allahneverdiysee teste dağılan bişey var bozuk olabilir mi en iyisi net bir şekilde öğrenin Beta hcg verin
Mor-kelebek Allahneverdiysee canım testte evet ince çizgi var ama dağılmada da var bozuk olabilir bence en net kan testi verir sonucu. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah üzmek istemem ama benim mesela yumurtlama adet bitiminde başlıyor hemen seninde öyleyse tutmuş olabilir. Allah’tan hayırlısını iste yinede kan ver testle uğraşma bir daha
Allahneverdiysee Kızlar çok silik ama ben gördüm reglime 9 gün var ? Çok endişeliyim hamile olabilir miyim ? Dün erken gebelik yapmıştım onda çok silik gördüm çektim çıkmadı sonra kaybolmuştu bunda da silik ama kaybolmadı duruyor hala . Hiç hazır hissetmiyorum
Allahneverdiysee Busrabbygt dün de böyle silik çıktı kan verince hemen hamileliği giriyorlar mı kayıtlara
Toticik Allahneverdiysee Hayır girmiyorlar gidin kan verin isterseniz benımde sılıktı kan vermıstım 3 haftalık hamile çıkmıştım kanda
Allahneverdiysee Toticik allahım çok korkuyorum kan vermeye cesaret edemiyorum . Hiç hazır değilim yanımda kimse yok desteksizim çocuğum küçük
Allahneverdiysee 1_Pandackk dün de silik çıktı başka bir testte . Kan vermeden önce gidip bir test daha alacağım
Toticik Allahneverdiysee korkmayın bence nasibinizde varsa bebiş sizinle olur kendınızı kötü etkilemeyin ben 30 ekımde kan vermıstım negatıf cıkmıstı 6 kasımda test yaptığımda silik bir şekilde pozitif cıkmıstı sabahsı tekrar yaptıgımda negatif cıkmıstı hatta cok sınırlenmıstım bı pozitif cıkıp bı negatif cıkmasına daha regl olmama 4 gun var pek önemsemedım bıraz daha bekleyım demıstım ama 9 kasım gecesı rahatsızlanıp hastanelik oldum o gece öğrenmiştim kesın hamıle olduğumu yani demek istediğim testlere güvenmeyin en iyisi gidin kan verin kesın sonuç alırsınız
Pofidik123_ Allahneverdiysee canım test sanki dağılmış biraz bide daha 9 gün var diyorsun bekle biraz öyle yap bence
Allahneverdiysee 1_Pandackk dün erken gebelik testi yaptım bugün kaset test yaptım . Allah isteyen herkese nasip etsin ama ben henüz hazır değildim . Allah kolaylık versin
Allahneverdiysee Toticik bugğn gideyim o zaman . Ne zaman çıkıyor tahmini ? Bugğn çıkar mı acaba sonuç
Toticik Allahneverdiysee hemen çıkar bugün sabah erken saatte gıdın öğlenden sonra cıkmıs oluyor devlette özelde ise 1 saat içinde çıkıyor