Nurtanesininannesi Merhaba anneler, dalgınlıkla bugün banyoyu cif banyo spreyiyle temizledim bir beş dakika. Sonra pisman oldum, sizce bebeğe bir şey olur mu? Siz banyo temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Selim_Alparslan Nurtanesininannesi Ben maske ve eldiven kullanıyorum temizlik için. Süreyide kısa tutuyorum ve bütün camları açıyorum koku gitsin diye
Premsescik Nurtanesininannesi ben çamasır suyuda kullanıyorum bi problem olmadı cok şükür cok solumadıkdan sonra ne olabilirki
Miniboy Nurtanesininannesi olabildiğince kimyasaldan uzak durmamız isteniyor. Ama büyük temizlik yapmasakta illa bişeyler yapıp temizlik yapıyoruz. Ben çok elimi değdirmemeye çalışıyorum aşırı kimyasalsa eldiven kullanıyorum. Stres yapma kendine oje, elkremi herşey %100 organik değil. Bundan snra dikkat edersin
Masalceylan Nurtanesininannesi ben sürekli kullanıyorum üstüne bide çamaşır suyu falan hepsini karıştırıyorum
Yesilev Nurtanesininannesi Kimya laboratuvarında çalışıyorum sabahtan akşama kadar ne kokulara maruz kalıyorum.Allahın izniyle bir şey olmaz 🤗