Dlktpl Kızlar 7. Sinde yumurtlamam oldu 31. Günüm en gec dun adet olmam gerektı ben gec yumurtluyorum ılıskıden 9 10 gün geçti kan versem çıkar mı ?
Busra37 Bu yumurtlamadan yumurtlamaya değişiyo canım mesela benim hamileliğim kanda adetime 1 hafta mı 10 gün kala mı ne çıktı hiç geçmemişti yani düşün
Dlktpl Busra37 ben 22.gün yumurtladımmcnm 31. Günüm beyaz akıntım var belmagrım 9 10 gun oldu ustunden çıkarmı dıye tereddut ettım cnn
Dlktpl Eda0509 kan verdım bır saat once sonuc negatıf umut varmıdır kı bılmıyorum adet olmazsam bırhafta sonra yenıden verırım
Eda0509 Dlktpl canım daha erken bence. Benim 15 gün sonra çıkmıştı. Bende geç yumurtladim. Adetime 4 gün kala yumurtlamıștım. Adetim 10 gün geçince kan vermiştim pozitif çıkmıştı. İnşallah seninde vardır. Acele etme
Dlktpl Eda0509 bılmıyorum umudum yok cnm bıhafta bekletım gene ıdrar testı yaparım en kotu 22 23 te yumurtladımm bende senın kac gun sonra ve kac cıkmıstı degerın
Dlktpl Eda0509 1.20<benım cnm tamamen sıfır yanı hıc umut yok umutlanmak ıstemıyorum olsa 2 3 falan cokardı bır ıhtımal
Kelebek7 Benm de uç gün geçtı idrar testim negatif kan da daha sonra bır kaç gün daha gecsın ınsallah