Eecr Adenlinaav 6. Gün hcg 61 geldi. Önceki transferlerde de ağrım vardı, bunda da. Ayrıca bi şey hissetmedim. O yüzden de tutmadığını düşünmüştüm.
Adenlinaav Eecr benimde bel ağrım ara sıra adet sancısı gibi agri rahimde ara ara sizi oluyor yarında benim 6 gunum
Eecr Adenlinaav bence belirti arama, sonuçta kullanılan ilaçlara bağlı çoğu şikayetimiz. Sadece pozitif düşün, gerçekten yaşamak isterse her türlü oluyo bence.
vilanelle Unemamam @Adenlinaav @Eecr kızlar hepinizin gönlünüzce olur umarım🥳 sizler estrofem kullanırken aynı zamanda kan sulandırıcı kullandınız mı?
Eecr vilanelle bana hiç östrojen verilmedi tedavi boyunca. Transferden sonra progestan sc ve coraspin tab kullandım sadece
Unemamam vilanelle amin canım senin de gönlüne göre olsun insallah evet kan sulandirici iğne kullandım ben geçen hafta perşembe kahve rengi akıntım olunca korktum doktora gittim kan sulandırdı iğnemi bıraktırdı
vilanelle Adenlinaav @Unemamam @Eecr @Bebegim3444 hepinize teşekkürler kızlar ben bugün test yaptım ve beta 25 çıktı:) doğal gebelik olduğu için de esteofem kullanmama bu doktor nedense çok şaşırdı ve kes dedi, asla da kan sulandırıcı vermedi
Bebegim3444 vilanelle ay masallahhh çok güzel haber. İnsallahhh güzelce değerin katlanır sağlıkla kucağına alırsın.
vilanelle Adenlinaav @Unemamam @Bebegim3444 belirtiler göğüste fena hassasiyet, ki bunu ilaçlar yapıyo sanıyorum ama aşırı fazlaydı ve resmen ateşi var göğüslerimin:d ve de beyaz akıntı.. ama ben şu estrofem olayını çözemedim bana bırak diyolar ve kan sulandırıcı da asla vermiyor
Unemamam vilanelle canım doktorunu dinle burda bi çok insanların tavsiyelerini dinlerim ama herzaman kendim bildiğimi ve doktorumun dediklerini uygularım sende öyle yap .
Sinemlimi Benim 14 mayıs transferdi şu an 5+6 dayız ama bugün kahverengi leke geldi doktorum kahverengi lekeden korkma dedi yaşayan var mı bu durumu
Krmm09 Sinemlimi genelde herkeste oluyormuş ama bana progestan fitil verdiler o yüzden ben hiç görmedim
Unemamam Sinemlimi bende 5 Mayıs oldum transfer Geçen hafta perşembe günü lekelenmem oldu kahverengi doktoruma gittim muane oldum Çok şükür hersey yolunda sadece göbekten vurulduğum kan sulandırici iğneyi kesti .
Krmm09 Unemamam ben 9 Mayıs’ta transfer oldum şu an bir aylık gebeyim Allah herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu 🥹🤲