cansuuu__ Merhaba kızlar detaylı ultrasona 22. Hafta da girsem geç olur mu sizler kaçıncı haftalar da girdiniz
Minikeller38 cansuuu__ bende şuan 21+5 im buğün detaylım var inşallah sağlıklı hayırlı haberler alırım heyacanlıyım baya iyi sonuçlarla evime döneyim inşallah 🤲
KAANMOMY cansuuu__ ben 24 te girdim doktorum doçentti bana geç kaldın falan demedi tam zamanı 20-24 arası dedi haftasının bi önemi yok. Müdahele edebileceği haftalardayız
cansuuu__ Minikeller38 amiinn sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah devlet hastanesinde mi yaptırıyorsunuz
Minikeller38 cansuuu__ yok canım üniversitenin profu özel kliğinde yaptıracam . Benim plesantam aşagıda riskli gebelik + kan pırtılaşmam var devlete pek güvenemiyorum ya .çok kalabalık olduğu için pek ilgilenilmiyor kendimi riske atmak istemiyorum
poyrazege1503 cansuuu__ yok İstanbuldayım ben. Avrupa yakasında devlet hastaneleri renkli bakmıyor. O yüzden tip merkezine gitmiştim sonucu alıp.doktoruma götürmüştüm devlet takipliydim ama özelde doğurdum
cansuuu__ KAANMOMY anladım teşekkür ederim çoğu gördüğüm kişiler hep 20. Hafta da felan girmiş de bende biraz daha büyüsün öyle giriyim dedim ama bayram haftasına denk geliyor 21. Hafta o yüzden de endişelendim 22. Geç olur mu diye
rabiayy cansuuu__ benimde bayramdan sonra 22 oluyor diye ben bu hafta gideceğim. 20+2 oluyorum. Ama benim bebeğim iri biraz 1 hafta önden gidiyor. Doktorum da en iadeali 20.hafta dedi. O yüzden bayramdan önce randevu aldım
cansuuu__ poyrazege1503 anladım bnde İstanbul anadoludayım da tatil için memlekete gidicem oraya denk geliyor
cansuuu__ poyrazege1503 takipli olduğum doktorum muayenelerde renkli de gösteriyor tabi detaylı daha iyi olur ama inşallah iyi bakarlar yani öyle 3-5 dakşka felan bakıp çekerse direkt özele giderim yani