poyrazege1503 Tak tak ses gelmiyor kasiga bardağa filan ama dis mi acaba ilk bebek anlayamadım tam ya
[silindi] poyrazege1503 ben parmağımla yoklarken sertlik fark etmiştim, sonra bardakla baktım bembeyaz olmuştu canım. Şimdi de yardı çıkardı sayılır. Sertlik var mı
poyrazege1503 [silindi] bardakla farkettim beyazligi sonra çektim. Ama parmagimi sokunca bakamıyorum dilinden hemen emmeye basliyo parmagimi djjddjdn
Asenassmom [silindi] huysuzlugu yarmadan sonra bitiyor mu çünkü bizde bugün baya huysuzduk mama içerken falan ağlıyor arada bilmiyorum diş mi bardakla nasıl bakılıyor ?
poyrazege1503 Asenassmom muhtemelen biter . Kalın ağzı olan bir bardağı agzina sokun ısırmaya filan çalışırken görürsünüz zaten ince olmasin kırılır diye korkuyorum ben çok sağlam damaklari var
[silindi] Asenassmom ağlaması azaldı diyebilirim canım tamamen bitmedi ama. Yarana kadar biz de mamayı zor verdik. Tetagil kullanıyorum o rahatlatıyor bir de zeytinyağı karanfil yaptım o da rahatlattı sanırım
Mother123 [silindi] bizde 7 ayligiz oğlum huysuz geceleri çok sık kalkıyor zeytinyağı karanfili nasıl veriyodunuz dolapta bekleterek mi
[silindi] Mother123 evet. Soğuk sürüyorum tadı hoşuna gitmiyor ama rahatlatıyor. Tetagil de kullanabilirsiniz o da iyi geldi benimkine