busetatli bebek_29 20+6 oldukk 🥳 biz cinsiyeti baya erken ogrendik 13. Haftada erkek demisti doktorumuz bi değişiklik yok 😊 güzel gidiyor sadece bel ve bacak agrisi zorluyo biraz sizin nasil gidiyor 🥰
haylaz95 bebek_29 Merhaba bende 19+2 haftalığım bende cinsiyeti erken öğrenenlerdenim 12.haftadan beri kız denildi değişmedi sağlıkla gelsin bebişler hareketlerini hissetmeye başladınız mı
sumeyyeakyildiz bebek_29 merhabalar 19+2 cinsiyetimiz kız. Henüz bir hareket hissedemedim. Ama kalçadan bi yerden kemik acısı geliyor bazen. Ay ay ay diyip yamuluyorum. Maalesef bu başladı.:( Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım inşallah💖💖💖💖💖
Daisy020229 bebek_29 merhaba Sağlıkla kucağınıza alın inşallah biz de 21. Haftadayız en son 16. Haftada gitmiştik kontrole kesinleşmedi cinsiyet 🥲 bu hafta netleşecek artık inşallah bekliyoruz
bebek_29 busetatli bizde 18 haftalık olduk çok şükür iyi gidiyor sağlıcakla kucağımıza alırız insallah🙏🏻🐣👶🏼
bebek_29 haylaz95 evet hissediyorum ama çok değil 16 haftadan itibaren hissediyorum 👶🏼 siz? Bebişiniz çok hareketli mi
haylaz95 bebek_29 16.haftadan itibaren böyle nabız atar gibiydi şimdi de minik minik bir şeyler hissediyorum ama tam anlayamıyorum ilk gebelik bazen dürtüyorum onu korkuyorum bir şey mi oldu diye ne zaman öyle düşünsem minik hareketlenmeler oluyor gebelik çok tuhaf bir şeymiş Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin 😍🤲🏻
Nissog 19.hafta, güzel gidiyor fakat cinsiyetini bir türlü öğrenemedik. Bugün doktor baktı bacak arası kapalı ama kıza benziyor dedi. Artık çok merak ediyorum 🥹
bebek_29 Nissog bir kaç haftaya kadar tam öğrenirsin canım ben 17 haftada net öğrendim Erkek olduğunu 🩵
bebek_29 sumeyyeakyildiz bende 18+1 çok fazla hissetmiyorum genelde bebekler 4 ve 4 buçuk aylıkken çok hareket ederler diyorlardı ama benimki çok hareket etmiyor
Nissog bebek_29 Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin❤️Merakla bekliyoruz cinsiyetini.Detaylı ultrasonu bekliyoruz