Bebek7272 TugceSRC bence kesinlikle onu bırakmalısın ilk daha gtiik keseyi görücez o varya benim moralimi alt üst etti çıktım bakırköyde klinik var deniz yıldıran sarıcı oraya gitim oraya takipliydim şuan acıbadem mehmet aytaç yüksele gidiyorum ama çok iyi mihriban pişmanlıktr
EbSa 2020 de oğlumu orda doğurmuştum Nesrin hanım vardı canlı doğum yapmıştım ve çok memnun kalmıştım ebeler çalışanlar vs ama şuanki gebeliğimde Nesrin hanım Atlas üniversitesine geçtiği için bu sefer oraya gitmiyorum Nesrin hanım ile devam etmek istediğim için ama yakın zamanda bi akrabam sezeryan olmuştu oda gayet memnundu ☺️
TugceSRC EbSa Teşekkürler ☺️ atlas üniversitesi hastanesinede gittim orasıda çok ilgililer ama ücret olarak biraz yüksek
seydabal_60 semapircek biz 33 bin ödedik sezeryan ve normal doğum fiyatı aynı. Suda doğum var mı bilmiyorum sormadım hiç ama ben sezeryan oldum çok memnunum ebeler hemşireler öyle ilgili ve merhametli ki çok memnun kaldım 😍
semapircek seydabal_60 isteğe bağlı sezeryan da aynı fiyatta mı acaba ve orda doğum paketi var mıdır sizce
Uzey Bebek7272 bende Aytaç hocaya gittim ama randevu saati çok bekliyoruz sizde öylemi en az yarım saat bekliyoruz , randevu saatimde hiç girmedim, birde bebiş yüzünü göstersin diye uğraşmıyor bakıyor göstermeyince göstersin diye şey yapmıyor öyle kendisi alanında iyi bi Dr gibi ama benim içime hiç sinmedi değiştiricem büyük ihtimal
Bebek7272 Uzey ben yarın 3. Defa gidicem ve hiç birinde beklemedik aksine zamanında girdik tam 20 dakika kaldım içerde baktı dönmesi için uğraştı 15 dönmedi 15 dakika sonra içeri gel dedi gitim hata eşim trafiğe yakalandı diye onu bile bekledik yetişemediği için ayrı arayıp bilgi de verdi yani hiç sorun yaşamadık çok şükür benim 2 kaybım var bundan önce biri 9 biri 32 haftalık o yüzden hiç bir şeyi riske atamam
seydabal_60 semapircek ben 33 bin ödedim Mayısta doğum yaptım sezeryan da normal doğum fiyatıda aynı 😊
seydabal_60 semapircek 5 muayne , nstler ,kan tahlilleri, şeker yüklemesi, bebeğin ve annenin ilk muaynesi hastanede 2 gece konaklama serumlar pakete dahil siz hastaneye gidin isterseniz orda daha çok bilgi veriyorlar :)