Bicirik2025 Kukoss fito Hindistan cevizi yagi ve kakao yagi kullanıyorum. 44 kilo ila hamile kaldım şuan 55 kiloyum hiç catlagim yok.
duyguu8607 Eczane bana mustela verdi ama göbek,göğüs,bacaklarıma sürebileceğimi söledi şimdi sizin yorumları okuyunca acaba ben yanlış bişeymi aldım diye düsünmeden edemedim lütfen cvp yazarmısın banada ¿
Gdggwgsj duyguu8607 bebene doğduktan sonra onlar senin için şuan çatlak kremi lierac almalısın bende çatlak oluşmadı çok şükür umarım sende de olmaz düzenli kullanmalısın
Meltem5316 Laydyg günde 2 defa bir uyandığımda biraz masaj yaparak hem bebişle vakit geçirmiş oluyoruz birde akşam yatmadan Genelde duş sonrası tercih ediyorum
Meri3535 Kantaron kullanıyorum, bi de incia nın balmını almıştım 14. Haftamda… Birini bi gün diğerini bi gün sürüyorum. 30. Haftama giriyorum hiç çatlağım yok. Göğüs ve göbeğime bi de yanlara sürüyorum en çok Orda oluyor diye, bütün vücuduma da normal nemlendirici sürüyorum. Bacaklar kollarda çatlayabiliyormuş bu dönemde çünkü… bol su da içiyorum şimdiye kadar çatlamadım. Umarım daha da çatlamam 😁
Ahsenmira Kukoss badger belly butter kullanıyorum çok memnunum nerdeyse 24 saat nemli tutuyor. Ama hızlı kilo alımı ve genetik faktör etkiler
Cnnyns Kukoss 38+5 deyim kırmızı kantoron hindistan yağı zeytin yağını karıştırıp duş sonrası bazen aralarda yine sürdüm hiç çatlağım olmadı ayrıca dalin bebek yağısıda kullandım vucuduma
Tuba2144 Silaalgz yaa bende banyodan banyoya 2 3 günde bir sürüyorum bende mi acaba her gün süreyim diye soran dedim daha etkiliyse bende her gün sureyim
Leylapln Shea yağı, Hindistan cevizi yağı, tatlı badem yağı, kantaron yağı, jojoba yağı karıştırıp kullanıyorum. 22.haftamdayım daha çatlağım yok. Genetik çok etkili ama bu yağların da etkisi var. Çok güzel nemlendiriyor. Her gün akşam yatarken sürüyorum.
Duru25 Kukoss Ben hiç bir ürün kullanmadım, 37. Haftadayım ve hiç çatlak olmadı. Bir ara kullanmayı düşündüm araştırdım ama en pahalı ürünleri kullanıp çatlak oluşan çok kişi vardı o yüzden vazgeçtim. Bence de bu genetikle alakalı, bu çatlak ürünleri boş yani işe yarasa zaten kullananlarda çatlak olmazdı.
mucizemgelsin Kukoss hiçbir şey kullanmadım, sadece bol boş protein tükettim çok şükür bir tane çatlağım olmadı. Doktor da o satılan kremlerin ticari olduğunu söyledi
Aacemianne Kukoss dr.um bebe yağı ve soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı önermişti. İlk bebişte doğuma yakın çok az çatlağım olmuştu. Son zamanlar ihmal etmiştim yağlanmayı. Şimdi ikinci bebişte 16.haftada çatlamaya başladım 😂
Visenya Kukoss Ya evet birde çok doğalmış gibi reklam yapıyorlar ama ana maddesi parafin. Bende bir gafletle almıştım ilk hamileliğimde. Sonra kullanmadım içindekileri okuyunca.
mmelekooo Kukoss ben turuncu kullanıyorum sarı hassas ciltler için sanırım. Turuncu bende gayet güzel nemlendiriyor herhangi bir sorun da yaşamadım. Ama çatlak naparsan yap genetikmiş diyorlar ben de deneyip göreceğim annemin karnı hep catlamisti çünkü