Busradoga İyi akşamlar herkese 16 haftalık hamileyim ara sıra başım dönüyor çok sık değl ama gelince bir anda geliyor baya dönüyor hamilelik yapar mı bunu bilemedim aynı durumda olan var mı ??
tahamommy Busradoga hamilelikte yapabilir tabi ki ama kan ilacı kullanıyor musunuz bi değerlerinize de baktırın
busebasaran06 Busradoga tansiyon düşmesinden kaynaklı canım arada ağzına 1-2 tane zeytin at iyi gelir veya tuzlu salatalık ye :)
Busradoga busebasaran06 aletde yok ölçecek ölçerdim yoksa vertigoda tetikliyor olabilir gibi geliyor bilemiyorum sinir oluyorum🥺
Cozdmr Busradoga canım benim de öyle bas dönmem vardı. Kbb ye gittim vertigo varmış bende ve önceden yoktu. Hamilelikte tetikliyor dedi. İlaç vs vermedi sadece sabah aksam yapmam gerek hareketleri gösteri kulak kristallerini yerine getirebilmesi için. İstersen sende bi görün. Çok geçmiş olsun
Busradoga Cozdmr bende ondan şüpheleniyorum hamile olmadan öncede ara sıra geliyordu çünkğ ve şöyle diyim uzanıyorum mesela sağa dönünce kafam iyi sola çevirince anında dönüyor başım. Sizede geçmiş olsun bende bir gidicem kbb
newchapter Cozdmr Merhaba bende de 17. Haftada vertigo başladı. Gebelikten sonra geçebiliyor mu acaba? Ya da siz hareketleri yaptıktan sonra geçti mi ?